Siden Band of Outsiders’start i 2004 har brandet manifesteret som en af de mest populære amerikanske herretøjs-mærker i nyere tid, mens folk som Frank Ocean og Jason Schwartzman har stået model for dem. I går svirrede rygterne så om brandets lukning - et rygte som i skrivende stund hverken er blevet be- eller afkræftet. Uanset hvad får Band of Outsiders og dets ejer, Scott Sternberg, en hilsen med på vejen herfra.
____________



Som sagt er Band of Outsiders’ lukning er endnu ikke bekræftet, men kilder tæt på virksomheden har udtalt, at tøjmærket er ‘done’. Fashionista.com rapporterer. På billedet foroven er Band of Outsiders’ ejer og chefdesigner Scott Sternberg i selskab med komiker Aziz Ansari, der ofte var iført i brandets kollektioner.
____________



Udover at være en talentfuld designer er Sternberg en boss. Bare se hans ’10 rules of style’ for Details.
____________



Det er ikke det eneste, du kan lære af Scott Sternberg. Han kan også lære dig at bære et jakkesæt uden at ligne en revisor.
____________



Jeg har også altid været fan af Band of Outsiders’ look-books, der bestod af polaroider af kendte, stilfulde musikere og skuespillere fra Frank Ocean til Josh Brolin til Kirsten Dunst.
____________



Du bliver i øvrigt også nødt til at respektere en person, der anpriser Ativan™, weed og IKEAs vandflaske til en tier i sine ’10 Essentials’  for GQ.
____________



Sidst, men ikke mindst: New York Times’ fotoserie fra Sternbergs hjem i Los Angeles.
____________

Oliver Enné på Twitter / Instagram
____________

Bliv ven med Euroman på Facebook