Annonce

Dansk smartphone-producent udfordrer iPhone

Dansk smartphone-producent udfordrer iPhone

Lumigon har i dag præsenteret deres bud på en smartphone.

Søg I emner
Af: Oscar Can Yilmaz Jantzen, 27. februar 2012
 
Mere fra gadgets
Læs også
Skriv en kommentar

Slå op
 • ajcpushiem
  ajcpushiem
  9J0D4k , [url=http://sdwfkxkpnfiu.com/]sdwfkxkpnfiu[/url], [link=http://lcvbyaskqbig.com/]lcvbyaskqbig[/link], http://gcymzflvegev.com/
  Besked - 15. mar - 2012
 • Ahmet
  Ahmet
  For anden gang kom der rf8g ud af min Canal Digital modtager. Jeg skrev en mail klage og daopgse mit abonnement, jeg returnerede boksen sammen med en kopi af min klage. CNb4s svar var at sende mig til inkasso og samtidig sende mig et brev hvori de pe5ste5r, at de aldrig har modtaget min klage og at jeg skal betale 1300 kroner for boksen som jeg heller ikke skulle have returneret. Jeg har kvittering pe5 mine klager og forsendelse af boksen og desuden fik jeg to uger ff8r et brev fra CD at jeg ikke skulle returnere boksen. CD er fuld af fup og lyver som en hest kan rende. Det er skuffende, men bekre6fter mig i, at det var godt jeg kom ud af klf8erne pe5 det selskab. Historien kan bekre6ftes af advokat Jane Heller og Anders Mf8ller ansat hosCD.
  Besked - 14. mar - 2012
 • Nicolai
  Nicolai
  lækkert!
  Besked - 27. feb - 2012
Annonce
Moderedaktøren anbefaler
Modeserie fra Madrid: Samme toner fra top til tå
Af Emil Norsker
|
20. aug 2015

Modeserie fra Madrid: Samme toner fra top til tå

Sidste år var sommeruniformen fyldt med kontraster. I år anbefales det at holde sig inden for samme toner fra top til tå. På den måde fremstår shorts, kortærmede skjorter og T-shirts mere tjekket og mindre drenget.

Annonce

Mest læste

Annonce
Følg redaktionen på Instagram: @euroman_dk

Annonce