I morgen vil kokken Claus Meyer udsætte den ene halvdel fra satire-serien Rytteriet, Martin Buch for spørgsmål og smagsprøver, som han aldrig har smagt før.

Det sker i samtalekøkkenet i Meyers Deli, hvor du, inden samtalen og morskaben mellem kok og skuespiller begynder, vil kunne nyde tre retter.

De består af en forret med rimmet torsk med gulerødder syltet i havtorn, knasende rugbrød og cremet rygeost. Hovedretter er braiseret nakkefilet af frilandsgris ”stegt som vildt” Græskar på flere måder og det første efterårskål fra vores egne marker, og til dessert er der lun æbletærte med vaniljesauce, rønnebærsirup og æblesalat

Samtalekøkkenet med Claus og Martin starter kl. 21, og middagen nydes fra kl. 19.30.

Pladser til Samtalekøkken incl. tre-retters middag kan købes på meyersdeli.dk eller reserveres på 33254595.

Se også: Bag dit brød i gryde