Ska’ du med ud og ryge? Nogen hævder, at rygere har det sjovere … måske på den korte bane, ja, men dem, der ryger på en smoker, de har det i hvert fald sjovt, mens det står på og får jo en masse frisk luft imens, derude i haven eller på terrassen. Men der skal mere end en kort rygepause til, hvis store stykker kød skal være helt møre – mad med røg er slowfood og rigtig efterårsmad, så smøg ærmerne op, og sæt god tid af til at lade kødet trække med kraftige krydderier og så lige ryge i måske 8 timer.
__________
1. Langtidsrøget kalvebryst og østersfritter
__________
2. Stegt terrine af røget durocbov
__________
3. Røgede hønseæg og stegt kyllingeskind
__________
4. Svinebryst fra smokeren
__________
5. Grillet brød og røget andelår
__________
6. Røget salt til maden
__________
LÆS OGSÅ: Pasta med røget mørbrad
LÆS OGSÅ: Pasta med røget laks og rucola