Ska’ du med ud og ryge? Nogen hævder, at rygere har det sjovere … måske på den korte bane, ja, men dem, der ryger på en smoker, de har det i hvert fald sjovt, mens det står på og får jo en masse frisk luft imens, derude i haven eller på terrassen. Men der skal mere end en kort rygepause til, hvis store stykker kød skal være helt møre – mad med røg er slowfood og rigtig efterårsmad, så smøg ærmerne op, og sæt god tid af til at lade kødet trække med kraftige krydderier og så lige ryge i måske 8 timer.
__________

1. Langtidsrøget kalvebryst og østersfritter

__________

2. Stegt terrine af røget durocbov

__________

3. Røgede hønseæg og stegt kyllingeskind

__________

4. Svinebryst fra smokeren

__________

5. Grillet brød og røget andelår

__________

6. Røget salt til maden

__________

LÆS OGSÅ: Pasta med røget mørbrad
LÆS OGSÅ: Pasta med røget laks og rucola