Lyden af rislende bække, levende vægge, duften af gran og træstammer indendørs. Beretninger om den dedikerede samler eller slægtning, som har leveret den råvare, du lige nu putter i munden. Retter, som ligner skovbunde og strandbredder. Kender du det? Hvis du har besøgt mere end en håndfuld ambitiøse restauranter de seneste år (og det har du nok, siden du har valgt at samle dette blad op), så er det nok indretningsdetaljer og råvarefortællinger, du er stødt på. Vi lever i en tid, hvor naturen igen er blevet moderne, og det autentiske afsøges og efterspørges. Men hvorfor ikke bare gå ud i naturen fremfor at imitere den? Det synes at være tanken bag konceptet Edible Country, en række af svenske popup-restauranter, som er skudt op rundt omkring i det lange land. Blandt andet i Småland dybt inde i skoven bag Asa Herrgård.

"Normalt tager man skoven til restauranten. Nu tager vi restauranten til skoven," siger Emma Ekaremål, som er Asa Herrgårds direktør.