Med radiotid på både P6, P4 og en stribe andre danske og tyske radiostation, blev der taget pænt imod WHORES & THIEVES debutplade. Nu sparker bandet til gløderne med en ny musikvideo til singlen ’Harm’s Way’, som er plukket fra den kommende plade.
 
”Videoen tager udgangspunkt i det at synde. Eller hvad der i hvert fald kan opfattes sådan. Griskhed, nydelsessyge, ladhed, hovmod og vrede er omdrejningspunktet, og noget som er i forlængelse af teksten,” fortæller instruktør på musikvideoen Morten Fog.
 
Ifølge forsanger Christian Bonde, handler sangen om at synde, og ikke mindst acceptere trangen til at gøre det. For at udtrykke det at synde, ville instruktøren have hver af gruppens medlemmer til at spille en figur, som skulle være symbolet på de knapt så attraktive menneskelige kvaliteter. Men det faldt ikke i god jord hos rockgruppen. 
 
”Ja, de havde egentligt sagt, at de ikke ville have nogen ”historie” i videoen, men jeg syntes bare, at det fortalte teksten til sangen godt. Så jeg tog chancen og brugte i hvert fald et par uger på at sælge til gruppen. Jeg tror faktisk, at de var tæt på at boycutte ideen på et tidspunkt,” fortæller instruktør Morten Fog fra Studio 1-2.
 
Hos WHORES & THIEVES fortæller guitaristen, at de rigtigt nok havde lange interne diskussioner om, hvorvidt projektet skulle fortsætte.
 
”Jamen, vi hader sådan noget. Det er så ubehageligt for os. Vi er jo musikere og ikke skuespillere, og desuden kommer der måske lidt meget fokus på vores personer, men det er vel noget der følger med, og det er også meget sundt, at komme ud af vores comfort zone. Men vi er nok rimelige jyske på det punkt,” fortæller guitarist Thomas Gram Callesen.
 
Men selv om medlemmerne egentligt havde sagt nej til at spille skuespil, lykkedes det altså alligevel instruktøren bag den nye musikvideo at overtale gruppen.
 
”Morten og resten af holdet lovede os, at vi ikke ville blive skuffede. Og det er kun, fordi vi kender ham godt, ved, hvor professionel han er, og hvor flotte hans produktioner plejer at være. Og vi fortryder det slet ikke i dag. Men jeg tror ikke, at der nogen i bandet, der kan lide de sekvenser, hvor de selv er med,” fortæller han.
 
Harm’s Way kan streames på Spotify, Youtube og købes på iTunes. Hele albummet udkommer på alle formater 14. september.