Hugh Hefners berømte, og berygtede, mandemagasin Playboy har lavet mange mindeværdige forsider, siden det udkom første gang i 1953.

Det fejrer magasinet, der i februar besluttede at genindføre nøgenmodeller på forsiden, ved at genskabe ikoniske forsider fra 70’erne, 80’erne og 90’erne med syv tidligere Playboy-modeller – eller ’Playmates’, som magasinet ynder at kalde dem.

”For at fejre de kvinder, der har gjort Playboy til dét, det er – en overstrømmende fejring af skønhed, sex og skønheden i sex – har vi inviteret syv særlige Playmates gennem årene til at komme tilbage og lave deres ikoniske covers på ny,” skriver Playboy om forsiderne.

De syv Playboy-modeller er alle blevet stylet som på de gamle forsider for at genskabe det klassiske look, og hver især fortæller de til magasinet, hvordan det var at være ’Playmate’ i gamle dage.

”Da det (magasinet, red.) var udkommet, kan jeg huske, at folk kom op til mig, når jeg var ude og rejse. De sagde altid: ’Dit navn er Lisa, ikke?’ Og derefter: ’Jeg tror, at jeg har set dig i et landsdækkende magasin.’ Jeg svarede altid: ’Åh, hvilket?’ De skulle sige det! Hvis du havde nosser nok til at komme op og sige noget, så måtte du også være i stand til at sige, at du læste Playboy. Det sjoveste sted, det skete, var udenfor Vatikanet i Rom,” fortæller Lisa Matthews, der var på forsiden af Playboy i april 1990.

Se hendes genskabte forside nedenfor. De seks andre forsider kan du se her.


Lisa Matthews, april 1990.

LÆS OGSÅ: Brad Pitt afslører, hvorfor han har droppet alkohol og pot

LÆS OGSÅ: Connie Nielsen spiller stor rolle i den nye Wonder Woman: ”Der har manglet en kvindelig fortælling i superhelteverdenen”

LÆS OGSÅ: Pilou Asbæk om Scarlett Johansson: “Jeg har givet hende en FCK-trøje, fordi hun skal kende Danmarks bedste hold”