Den uægte søn af Lord Eddard Stark fra Winterfell, Jon Snow, er taget direkte fra Game of Thrones-universet og sat ind i et stivbenet middagsselskab, hvor smalltalk om vejr, vin og arbejde dominerer.

Her har Jon Snow, som spilles af skuespiller Kit Harrington, svært ved at passe ind i den formelle kontekst. Med mange upassende og dystre kommentarere til det gode vejr og familieforhold, sætter han en noget anderledes dagsorden, end de øvrige gæster havde forventet.

LÆS OGSÅ: 19 Twitter-profiler der får dig til at smile på 140 tegn eller mindre

Men det kan også være svært at holde en let og overfladisk samtale, når alle ens livserfaringer involverer, at nogen er blevet brutalt myrdet.

Det er ikke første gang, at eventyrs-serien bliver brugt i en humoristisk sammenhæng. 

Alle der har set ’Beverly Hills 90210’, ’Buffy – Vampyrernes skræk’ eller ’Venner’ vil uden tvivl kunne nikke genkendende til dette klips klare 90’er-reference.

I aften er der dansk præmiere på den femte sæson af Game of Thrones, når CPH PIX inviterer alle til storskærmsvisning i Østre Anlæg.

Det vil være gratis at se sæsonens første afsnit, som bliver vist på et 15 meter bredt lærred under åben himmel. Det hele skydes i gang klokken 21.30.

Varm op til i aften med traileren for den nye sæson.

LÆS OGSÅ: Verdens stærkeste viking slår 1.000 år gammel rekord

LÆS OGSÅ: Seks serier du skal glæde dig til i 2015

LÆS OGSÅ: Mand med Downs syndrom overrasker sin kæreste på McDonald’s