'

5 stærke sneaker-nyheder

Foråret er om hjørnet, og det samme er en masse nye sneakers. 

Alle de store producenter pumper i øjeblikket masser nyt ud, og der går ikke mange timer mellem to nyheder, så det kan være svært at følge med.

Vans og Supreme arbejder endnu en gang sammen, og Reebok satser tungt på, at en af deres ikoner kan gøre dem konkurrencedygtige på et meget svært marked.

Her følger vores bud på de fem mest interessante nyheder i den store mængde af nyudgivelser. 

Reebok puster liv i en klassiker

Der er ikke tale om et nyt samarbejde mellem Kendrick Lamar og Reebok, men den amerikanske hiphop stjerne hjælper Reebok med at relancere en af deres ikoniske sko, ’Classic’. På den måde laver Reebok en ’adidas’, hvor de tager en gammel model, som de frisker op med nyt læder og snørebånd, og får kendte ansigter til at promovere den.  

Du kan selv få fingrene i den historiske Reebok-sko lige her

Vans og Supreme slår sig sammen

Supreme er mestre i at lancere produkter, der bliver udsolgt, næsten før de bliver tilgængelige. Endnu en gang har firmaet slået sig sammen med Vans. Denne gang Vans’ ikoniske lave skateboardsko ’Era’, der igen har fået nyt udseende. Det er ’Era’-skoens originale farver, de to giganter har leget med. Den nye detalje bliver Supremes "bevægende" logo, der angiveligt er inspireret af typografien fra filmen ’Goodfellas’. Logoet har tidligere prydet flere af Supremes produkter. 

Man skal formentlig være hurtig, hvis man skal smide sine fødder ned i de nye sneakers, der er sat til salg fra torsdag


Common Projects får farver


Den velkendte, elegante hvide sneaker får til dette forår og sommer selskab af en række forskellige farver. Common Projects, der uofficielt regnes for at være medvirken til, at dyrere kvalitetssneakers blev mainstream, kaster sig ud i alt lyse pastelfarver til afdæmpede brune og blå farver. De holder stadig fast i deres populære hvide udgave, som også kommer i en mere basket-inspireret udgave, en slip-on og en med velcro-lukning. Du kan se alle de nye forårssneakers inde på Common Projects hjemmeside.Endnu en ny adidas NMD 

Det er efterhånden ingen nyhed, at adidas gør alt for, at deres nye løbesko NMD bliver 2016's mest populære sneaker. Ikke desto mindre er de klar med endnu en i rækken af nye udgivelser. Denne gang kommer den populære sko i en sort, flettet udgave, som kun kommer til salg i Footlockers europæiske forhandlere. Og de kan købes fra den 17. martsInden den kommer ud, venter vi på en række af andre farvevariationer af NMD’en, som tyskerne har døbt ’City Pack’. Her har man ladet Tokyo, Mosksva og Sau Paulo være de tre første byer, der lægger navn til hver sin model.  

Her er det Moskva-udgaven:Festligt forår hos ny sneaker-favorit

Hollandske Filling Pieces har netop præsenteret deres sidste drop af den nye forårskollektion. Hollænderne, hvis sneakers endnu ikke er vildt udbredt, er en del af den nye generation af producenter, der satser på håndlavede lædersneakers.Den sidste bunke af forsårssko viser, at selvom Filling Pieces sorte og hvide sneakers er et varemærke, så er de ikke bange for farver og andre festlige detaljer. Der bliver både brugt spraymaling-effekter, flettet læder og velcro-stropper. De nye sneakers kan købes hos Filling Pieces fra i morgen, fredag d. 4.

LÆS OGSÅ: Ny tendens: Nu kommer dine sneakers med sokker

LÆS OGSÅ: Talent-fokus: 7 nye forårskollektioner fra mærker du bør kende

LÆS OGSÅ: Sneaker-nyt: Wood Wood og adidas slår sig sammen i stærkt samarbejde

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok