Vinteren og festsæsonen er over os, og meget belejligt er lagersalgene det også. Det er din mulighed for at få købt dig et nyt jakkesæt, skjorte eller vinterjakke i den ellers så dyre tid.  

Euroman.dk har fundet frem til 5 lagersalg, hvor du kan gøre nogle ekstra gode køb. 

&Tradition lagersalg

&Tradition inviterer til salg af prøver på lamper og møbler, der har været brugt til udstillinger, foto og events. Derudover vil der også være andensorteringsvarer. 

Udover at afholde forskellige udstillinger producerer &Tradition også boligtilbehør og lamper fra både de lovende og nogle af de helt store navne i dansk design.

Papirøen, Trangravsvej 24, København K
Fredag d. 27. november kl. 13-19
Lørdag d. 28. november kl. 11-16
Søndag d. 29. november kl. 11-15

Norse Projects lagersalg

 
For første gang i fem år holder det populære danske mærke Norse Projects lagersalg. Her kan du købe fra tidligere kollektioner og samples fra den nuværende. Og mon ikke, der vil være tryk på. 

Det stilrene tøj kan fås til gode rabatter, og du kan betale både med kort, kontanter og Mobilepay. 

Brønsalen, Pile Allé 14, Frederiksberg
Mandag d. 7. december kl. 12-20
Tirsdag d. 8. december kl. 12-20
Onsdag d. 9. december kl. 12-18

Tonsure lagersalg

Det nye danske mærke Tonsure, som er startet af de tidligere Maison Margiela
Designer Malte Flagstad og Adam El-Zayat Hjorth, har netop vundet prisen for årets danske design-talent.

Deres mål er at konkurrere med et mærke som Acne, hvilket både deres tøj og priser også bæger præg af. Men fredag d. 27. november sælger de ud af deres lager til rigtig gode priser. 

Store Kongensgade 108, København K
Fredag d. 27. November kl. 13-18

Pop Cph Lagersalg

Med fest-sæsonen for døren er der god grund til at kigge forbi til POPcphs lagersalg. Der er 70-80 procent på deres meget festlige tøj, som både kan gå til nytårsaften, julefrokosten og en almindelig fredag aften i byen. 

De har samlet alle deres samples og lageroverskud fra den indeværende efterårskollektion for både mænd og kvinder, og du kan købe det med kort og kontanter.  

Møntergade 5, København K
Fredag d. 4. december kl. 11-19
Lørdag d. 5. december kl. 11-17
Søndag d. 6. december kl. 11-17

Wood Wood lagersalg

 
Endnu en gang sælger det anerkendte sport og gade-inspirerede modemærke Wood Wood ud af deres samples. Interessen er altid stor, så forvent lidt kø. 

Salget foregår i deres butik Museum, hvor de dagligt sælger ud af tidligere kollektioner til reducerede priser. Denne dag er det samples fra den nuværende efterårskollektion, der kan scores til en god pris. 

Frederiksborggade 54, København K
Lørdag d. 5. december kl. 11-18