"Forestil dig den tidssvarende og uafhængige mand, der, når han står op om morgenen, ikke er et øjeblik i tvivl om, hvad han vil have på, og hvad han vil udstråle. De stramme sorte jeans er en selvfølge ligesom crewneck-t-shirten og læderjakken. Klar til afgang. Mens han cykler gennem Københavns gader en tidlig morgenstund, dagdrømmer han om at kunne tilbringe endnu en morgen under palmetræerne på L.A.'s frodige strande."

Således får det debuterende mærke Riots Resort i en pressemeddelelse knyttet mental forbindelsen mellem Københavnsk streetwear og det søde liv i L.A.

Palmerne har bogstavelig talt fundet udtryk i kollektionen, på en logo-t-shirt, men ellers består kollektionen mest af ensfarvede jakker i kvalitetslæder.

Bag Riots Resort står Bent Lee og Kristina Pasuna.

De har til deres første kollektion allieret sig med livsstilsbloggerne Creol Brothers, der har designet logo-t-shirten og to yderligere genstande. 

Riot Resorts første kollektion kommer i butikkerne til november. Herhjemme bliver det muligvis Normann Copenhagen og Storm, der kommer til at sælge jakkerne, der ligger på udsalgspriser fra 3.500 til 4.600 kroner. T-shirten ligger på 400 kroner.