Skjorter: Et obligatorisk element i herregarderoben

vis
mere

Skjorten – en alsidig beklædningsdel

Der er intet i vejen for at bruge skjorten på helt traditionel vis under jakkesættet, men hvis det er den eneste måde, du nogensinde har brugt skjorten, så er det på tide at nytænke den. Skjorten er om noget en af de mest alsidige beklædningsdele i herregarderoben, og det er en skam at undsige sig fra at udnytte dens fulde potentiale. De kan være luftige, oversized, tynde, såvel som tykke, og så kan du bruge den helt opknappet for det klassiske look, eller du kan gøre som Nick Cave og køre den afslappet og opknappet.
 
Du kan sågar også få den i en helt pletfri version, sådan at du ikke skal bekymre dig om rødvinspletter på den hvide skjorte.

Hvordan skal skjorten bæres?

Det lyder simpelt, og så alligevel. For hvilke skjorter egner sig til sommermånederne, og hvornår skal ærmerne være oprullede? Sidstnævnte er et af livets store modespørgsmål, og du finder det endegyldige svar lige her. Et andet af livets store spørgsmål er, om skjorten skal ned i bukserne – eller ej. Det har vi såmænd også fundet svaret på lige her.
 
Der er alle de stilmæssige faktorer, og så er der selve pasformen. Når du endelig skal ud og investere i en god skjorte, så er det også vigtigt, at det er den rigtige, du får med dig hjem. Læn dig trygt op ad denne guide, så er det helt sikkert, at du gør et godt køb. Synes du, at det er for uoverskueligt at gå efter den helt store guide, så kan du eventuelt læne dig op af disse 15 ting, du i hvert fald ikke skal gøre, når du har skjorte på. Skulle du alligevel ramme helt ved siden af, så kan du i det mindste trøste dig selv med, at Steve Bannon heller ikke kan finde ud af at bære en skjorte.
 
Desuden: Bare rolig. Hvis du skule være i tvivl, er din skovmandsskjorte stadig god stil.