Måske forsøger Steve Bannon at starte en karriere som trendsætter op, efter han i august blev fyret som chefstrategist i Trump-regeringen. Eller måske er han bange for, at en anti-republikansk journalist vil bryde ind i hans klædeskab og stjæle alt hans tøj.

Gættene er mange, men det er endnu ikke lykkedes nogen at finde svaret på, hvorfor den tidligere ansatte i Det Hvide Hus med jævne mellemrum bliver spottet iført to eller flere overdele på én gang. Og vi taler ikke en normal lag-på-lag-situation med en skjorte over en undertrøje. Vi taler om to skjorter med knapper og kraver og det hele. Oven på hinanden.

Senest blev Bannon set med sit skjorte-på-skjorte-look i søndagens udgave af tv-showet ‘CBS’s 60 Minutes’, hvor han under sin sorte skjorte havde en… ja, sort skjorte. Det er dog langt fra første gang, at den forhenværende rådgiver har vist sig i offentligheden iført den mærkelige trend, skriver The Guardian. I februar bar Bannon også to sorte skjorter til de konservatives ‘Political Action Conference’, og da han deltog i et radioprogram på kanalen SiriusXM i august forrige år, lavede han det samme nummer. 

Galskaben stopper dog ikke her. For i tiden omkring det amerikanske præsidentvalg i november 2016 besøgte Bannon Donald Trumps golfklub i New Jersey - iført to skjorter, en jakke og en frakke.

Selv journalisten Joshua Green, som har skrevet en hel roman om Bannon, fortæller i et interview med Slate, at han er ét stort spørgsmålstegn, når det kommer til Bannons påklædningsvaner.

“Jeg har aldrig kunnet forstå det. Jeg har ingen anelse. Det er den mærkeligste stil, jeg nogensinde har set,” sagde han i interviewet.

Ifølge Huffington Post kan det dog være, at Bannon faktisk har fat i den lange ende. I hvert fald viser ingen ringere end brandet J.Crew på deres hjemmeside et billede af en model, der på samme måde som Bannon fører sig frem i iført ikke en, men to skjorter. Og når det kommer til modeverdenen, har vi efterhånden lært, at man aldrig skal sige aldrig - så måske vi alle sammen kommer til at stræbe efter at ligne Steve Bannon i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Lige til regntiden: Se det nye samarbejde mellem Wood Wood og Barbour

LÆS OGSÅ: Jordfarver og pressefolder: Her er 8 favoritter fra H&M’s nye efterårskollektion

LÆS OGSÅ: Mandagens detalje: Pharrell og konen i matchende regntøj