Den er ikke til at blive klog på, modebranchen. 

Lige som man troede, at en ting var definitivt so last year og vi ses om 10 år, så er det den, som alle designerne laver. Et eksempel er den ternede skjorte.

Ja dén: uniform for skovmænd, skatere, mexicanske gangsters og, indtil for nylig, Justin Bieber. Den vil alle mærkerne have dig til at købe i år, og ikke bare dem, der, som for eksempel nordengelske Barbour, har en længere tradition for netop de bløde tern. Vi snakker også mærker som Saint Laurent, Off-white og Maison Kitsuné.

I princippet kan du jo nøjes med at finde den gamle forvaskede sag frem, som du købte, fordi Kurt Cobain gik i en, tænker du, og du har ret.

Men hvis det kribler i fingrene for at taste dit kortnummer i en webshop, så er her et par forskellige bud, fra det overkommelige til det uforståeligt dyre.

For øvrigt: Hvis den er løs og tyk nok, kan den med fordel bruges som et mellemlag ud over en trøje eller som decideret overtøj på en tør dag.

LÆS OGSÅ: Mandagens detalje: Længe leve lag på lag

flat

Barbour Castlebay Shirt til 632 dkk.

Maison Kitsuné Shirt til 2.999 dkk.

H&M Flonelsskjorte Regular Fit til 199 dkk.

Needles 7 Cut Flannel Shirt (skjorterne er syet sammen af genbrugte skjorter, og hver enkelt ser derfor forskellig ud, det kan ikke garanteres, at den er præcis som afbilledet) til 2.050 dkk.