Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Stilguide - Grundig gennemgang af mode og stil

En stilguide kan rumme mange ting, men aldrig for meget. Det kan være en kort guide til de seneste tendenser i modens verden, og det kan være en stilguide til solbriller, der aldrig går af mode.

Det er ikke altid, vi vil indrømme det, men vi kan alle sammen få brug for en stilguide, hvis vi ikke er helt sikre på, hvordan jakkesættet skal sidde eller hvilke sneakers, der passer perfekt til efteråret. Det kan du få styr på her på siden, hvor vi opdaterer med de nyeste og bedste stilguides.


vis
mere

Stilguides – Det bedste indhold til dig

I en fortsat mere digitaliseret verden er der informationer, tendenser og nyheder, man skal forholde sig til hele tiden. Derfor kan det være svært at sortere det unødige fra, så man kun sidder tilbage med det bedste, vigtigste og mest relevante. På Euroman.dk gør vi meget ud af at udvælge indholdet til vores stilguides, så du ikke behøver at scanne internettet for de seneste tendenser inden for herremode og stil – det kan du nemlig finde her på siden.

Når modeugen ruller i København, har vi altid knivskarpe fotografer på gaden, der knipser med linsen og indfanger de bedste street style-billeder fra dag til dag. Det er typisk på gaden, at mange lader sig inspirere af andre, men der er ingen tvivl om, at verdens modeuger giver de fleste mod på at skeje sig lidt ud, men tricket er at tage et lille tip her og et andet godt trick der, hvis ikke det skal blive alt for vildt.

Det er blot et lille udpluk af, hvad du kan forvente dig af indhold i vores stilguides, men skal der mere til at overbevise dig, så får du et eksempel mere, uden det skal koste dig noget. Vi samler nemlig også den helt omvendte stilguide, hvor vi inviterer en række kendte danskere til at dele ud af deres private fotoalbum for at vise os deres mest kiksede tøjstile gennem livet. Du kan se Turbomoduls Charter McCloskeys lige her, og du kan se komikeren Ruben Søltofts værste stilkiks her.

Stilguide – Skal du have opdateret garderoben?

Moden skifter i takt med kalenderåret, og derfor kan der ofte være brug for udskiftning af både større og mindre ting i klædeskabet. Det kan være nye sneakers til de varme sommermåneder, den rigtige vinterjakke eller efterårsstøvlerne, der skal findes plads til, og så kan det være rart at have en inspirationskilde.

Vi samler typisk vores favoritter i stilguides, så du kan lade dig inspirere til din næste investering. Hvis du eksempelvis vil gå efteråret i møde med det rigtige fodtøj, så kan du finde 11 gode forslag lige her.

Hvis du er mere til sneakers, er der heldigvis også hjælp at hente i en af vores stilguides, men der er en række ting, du skal være opmærksom på, før du køber dem. Du kan læse om efterårets mest eftertragtede sneakers lige her.

Stilguides – mere end bare tips til tøj

En stilguide behøver slet ikke at relatere sig til tøj, før den kan være nyttig for dig. Hos Euroman gør vi nemlig vores for, at du er klædt sømmeligt på i alle livets mandlige aspekter. Det kan være, at du skal have tæmmet manken hos den lokale frisør, og skulle du være træt af at bestille ’det sædvanlige’, så har vi et par bud på, hvad du kan spørge efter, næste gang du befinder dig i salonens bløde stole.

Vi har haft snakket med nogle af de skarpeste personer i Danmark, når det kommer til at håndtere en skarp saks, kam og trimmer, og vi har spurgt dem om hvilke frisurer, der kommer til at definere efterårets gadebillede. Der er jo sikkert mange, der gennem tiden har bedt om ’en Beckham’, men når fodboldstjernen har haft alt fra hestehale til hanekam, kan det være svært for frisøren at give dig præcis, det du ønsker dig. Du finder til gengæld en Beckham-frisure i frisørernes stilguide, men der er også comeback til Bundesliga-garnet, også kendt som en ’mullet’, lige som du finder surferhår og en klassisk Steve McQueen-frisure.

Det kan også være, du skal have et nyt ur til håndleddet, men ikke er helt klar til at investere en månedsløn eller to, og så kan du med fordel tage et kig på otte ure til under 5.000 kroner lige her.

Det er også her på siden, du finder vores faste indslag, Ugens Modeoverblik, så du kan holde dig ajour med de seneste lanceringer og designsamarbejder fra modeverdenen. Om du vil holde dig opdateret på Limited Edition Omega-ure, eller hellere vil læse om samarbejder mellem Acne Studios og Fjällräven, så finder du de seneste nyheder på Euroman.dk.