Du har set hende på gaden eller i bussen, men fik aldrig taget dig sammen til at snakke med hende. Ny fransk app vil skabe kontakten.

Nogle gange kommer en så god og fængende idé, at den straks spinder en masse nye lignende initiativer af sig. Sådan er det med Tinders massive succes på dating-markedet, hvor en af de seneste affarter er fransk, og som opdaterer konceptet med interessante nye muligheder. Den er i sin vorden, men på sigt kan den tage reelle markedsandele.

LÆS OGSÅ: Er Sverige verdens bedste Tinder-land?

Happn hedder den franske app, og den giver dig mulighed for at komme i kontakt med mennesker, du har mødt på din vej og gerne vil se igen. De fleste kender formentlig oplevelsen af at have mødt én på sin vej, man egentlig gerne ville se mere til, men som man enten ikke har haft chancen eller modet til at nærme sig. Happn holder styr på alle, du har stødt på din vej, og som også har app’en.

I øjeblikket er den rullet ud i Paris, London og Berlin, hvor den vokser med stor hast. Her har den 350.000 medlemmer og 100.000 daglige aktive brugere.

LÆS OGSÅ: 15 apps-anbefalinger

Og Happn er ikke den eneste Tinder lignende-app, der popper op i disse dage. I den mere kuriøse afdeling har nogle amerikanere gået et skridt videre ind i nichen trekanter. Her har man behændigt snuppet dele af Tinders navn og kaldt den 3nder. På samme måde som Tinder swipper man mellem brugerne, der alle er interesserede i en trekant.

For nylig omtalte vi app’en Willow, hvor man satser på en smule forspil i form af personlige spørgsmål, før man får lov til at putte ansigt på.

Tinder må erfare, at en succes sjældent får lov til at stå alene – slet ikke på kødmarkedet.