Godmorgen, jeg håber du er klar til en ny og dejlig dag. Det er tid til en frisk omgang morgenpost:

_____________




Der er knald på instrumenterne hos Sufjan Stevens, og en af mine favoritplader fra ham er Illinoise. Lyt til den her og få det rart.

_____________




A Good Book. Ret så sejt projekt af Bernd Kuchenbeiser (fedt navn).

_____________




Munchies har været i Teheran for at spise. Slap off det ser godt ud. Hvis du godt kan lide kebab og sådan noget, så se lige med i dette første afsnit af tre. Der gad jeg godt ned.

_____________




I går landede menneskeheden en rumsonde på en komet, der 500.000.000 km væk fløj gennem rummet med 55.000 km/t. Jeg fatter ikke, at sådan noget kan lade sig gøre. Her er en gif, der viser Rosettas bane forud for landingen (det er for sindssygt), og hvis du lige skal have lidt flere billeder af kometen, er New York Times selvfølgelig leveringsdygtige.

_____________




10 Hours of Princess Leia Walking in NYC. Hahaha.

_____________




Genialt: Cumming or Drumming.
 
_____________




WWD har lavet en ret fed serie med 33 sneakerheads - skosamlere med et næsten sygeligt forhold til sko og især jagten på specielle modeller.

_____________




Hvad sker der med dit elektronik, når det bliver "genbrugt"? The Electronic Afterlife er en vigtig lille film, der minder om, at det måske ikke er så nødvendigt, at du køber den nyeste iPhone Smartass Galaxy Extreme Android bare fordi du kan.

_____________




Jeg er meget dårlig til fransk og det er du sikkert også, men du skal alligevel tjekke Paristories, der er en interaktiv fortælling om en fodboldkamp mellem Paris - Marseille. Det er virkelig godt lavet.

_____________




Var det noget med at købe et nyt hjem? Så overvej da lige denne luksuriøst renoverede silo, der selvfølgelig kan modstå et atomangreb.

_____________




Det var alt for i dag. Husk at nyde 47 minutter i selskab med Dan Turell ovre på DR.

Peace.