Hej hej, jeg er på Helenekilde for at arbejde og det er fandme et dejligt sted. Men derfor skal du selvfølgelig ikke snydes for dagens morgenpost. Den kommer her:

____________




No Likes Yet.

____________




Fotograf Jeff Riedel har en Instagram med nogle virkelig seje polaroider. Han er værd at følge.

____________




TIME's nye cover i en animeret version. Historien inde i magasinet fortæller hvordan Apple har fjernet skillelinjen mellem teknologien og vores egen krop - og at det ikke nødvendigvis er en god ting: How Apple Is Invading Our Bodies.

____________




The Bariseur. Wake up and smell the coffee. Det lyder fandme som en god ide.

____________




For nogle år siden lovede jeg mig selv at stoppe med at købe flere bøger, før jeg havde læst dem, jeg i forvejen havde. Det går rigtig dårligt, kan jeg afsløre, og selvom jeg har forsømt læsningen lidt på det seneste, så elsker jeg alligevel at omgive mig med bøger og tekster i alle slags udformninger. Art of Manliness har samlet en god guide til at starte sin egen bogsamling.

____________




Jeg har tidligere linket til Fuck Yeah Brutalism og nu har Dezeen lavet en guide til 11 mindre kendte brutalist buildings, der er værd at tjekke ud.

____________




GQ har bedt Søren Jepsen fra The Locals om at fotografere en række danske mænd med god stil. Det er værd at tjekke ud. Herover er det min ven Baixiang og hans sindssyge blæksprutte-tatovering, man lige kan ane.

____________




Living Simply in a Dumpster

"Not long ago, Wilson was nesting in a 2,500 square foot house. After going through a divorce (“nothing related to the dumpster,” he told me, unsolicited), he spun into the archetypal downsizing of a newly minted bachelor. He moved into a 500-square-foot apartment. Then he began selling clothes and furniture on Facebook for almost nothing. Now he says almost everything he owns is in his 36-square-foot dumpster, which is sanctioned and supported by the university as part of an ongoing sustainability-focused experiment called The Dumpster Project."

Interessant artikel fra The Atlantic om, hvad det egentlig er, vi har brug for.

____________




Internet Movie Firearms Database er en virkelig grundig samling af forskellige våben, der har optrådt i forskellige film. Imponerende stykke arbejde.

____________




Sådan fjerner du U2's 'Songs of Innocence' fra din iTunes. Ja tak. I øvrigt ret sjovt: Who is U2.

_____________




Alright, that's it for today. Tak for alle jeres mails, jeg LOVER at svare alle. Husk at det er forbudt altid at læse den samme avis.

Peace.