Godmorgen. Der er sgu morgenpost:

___________




Jeg indrømmer blankt, at jeg aldrig rigtig har dyrket J. Cole. Men i går blev jeg både på twitter og via mail og en fast læser af morgenposten gjort opmærksom på, at det nok var en god ide at gøre. For han er værd at lytte til. Tjek hans performance 'Be Free' fra David Letterman herover og læs Complex' store interview med ham her.

___________




What Happened When Marissa Mayer Tried To Be Steve Jobs.

___________




Designstudiet Ramotion har givet et ret interessant bud på et redesign af Apples noget forvirrende Info-menu.

___________




Vidunderlige billeder af mesterfotografen Saul Leiter.

___________




GREG RUTTER'S DEFINITIVE LIST OF THE THINGS YOU SHOULD HAVE ALREADY EXPERIENCED ON THE INTERNET IN 2014 UNLESS YOU'RE A LOSER OR OLD OR SOMETHING.

___________




The Lost Histories of Women at War.

___________




Ja, det er vist beskrevet meget godt herover, men Content, Forever er en ret sjov side, der fodrer dig med læsestof alt efter din tid og det, du har lyst til at læse om.

___________




Pænt sej vejrudsigt.

___________




Kunsten at trykke og håndindbinde ind bog helt fra scratch. Helt vildt fedt. Jeg har en svaghed for de der håndværk, der godt nok skrumper, men som helt nægter at dø.

___________




Reklamebureauet Ogilvy & Mather i Paris har lavet en film, der prøver at sælge julen ind som produkt til et ideudviklingsmøde. Den er godt tænkt, for i grunden julen jo fuldstændig absurd. Haha.

___________




Det var alt for i dag. Hav det for nice, drik nogle flere San Pellegrino med blodappelsin og lyt noget mere til Wu-Tang.

Peace.