Moooornings, håber du er frisk. Det er jeg ikke, men der er selvfølgelig morgenpost vanen tro:

_____________




Hov hov, et nyt nummer fra James Blake, jeg ikke lige havde set. Han spillede det i sidste uge på sit BBC Radio 1-show, hvor han efterhånden har nyt materiale med hver gang. Stærke sager.

_____________




How Is This News?

_____________




BBC har en ret sej side, der hedder Your Life On Earth, hvor du lige kan få opdatering af, hvad der er sket, siden du blev født.

_____________




Hip Hop Stamps.

_____________




The Ruins of Gaza. Triste, men stærke billeder.

_____________




IKEA Halloween med en stor hilsen til 'The Shining'. Stadig sindssygt uhyggeligt i mine øjne.

_____________




Texts From Your Ex.

_____________




Jeg har skrevet om danske Kwamie Liv her i morgenposten før. Og nu gør jeg det igen, for hendes 'Just a Gigolo/Sky's The Limit' mashup af Louis Armstrong og Biggie er helt vildt sejt. LYT.

_____________




Jeg går og lurer en del på, om jeg skal gå all in på outdoor-gear til vinter i stedet for den sædvanlige uldfrakke. Jeg hader at fryse, så der skal i hvert fald dun og isolering til. Men omvendt er jeg heller ikke meget for at gå på kompromis med loooooooket. Et af de bud, der mikser det bedste fra to verdener, er Norse Projects' Rokkvi-jakke, som de netop har lanceret i version nummer to efter sidste års hyperpopulære udgave blev udsolgt hurtigere end du kan nå at sige snefnug.

_____________




Google har lanceret Inbox, som er bygget fra scratch ovenpå alt det bedste, de har lært fra Gmail. Det ser virkelig spændende ud.

____________




Jeg havde som bekendt fødselsdag forleden og blev blandt meget andet begavet med et par af de her knive fra Pallarès Solsana. De er fandme gode. Og noget af det pæneste, jeg nu har i mit køkken.

____________




Det var alt for i dag. Pas på dig selv, min ven.

Peace.