Godmorgen. I dag er en god dag, fordi det er fredag. Der er også morgenpost:

_____________




Lidt blød morgenmusik fra magasinet jeg hader at elske. God playlist.

_____________




Hand Clap Simulator.

_____________




Man kan sige, hvad man vil om Mads Holger, men jeg synes sgu han er et frisk pust i dansk politik og ikke mindst Konservative, som om nogen trænger til en champagneindsprøjtning. Kommunikationsforum prøver i en ret ordinær artikel at beskrive, hvem han er, men hvis du virkelig skal gå tæt på manden, skal du selvfølgelig genlæse Mads Brüggers formidable portræt, der var i Euroman. Det kan du gøre her.

_____________




Album Covers As Animated Gifs
.

_____________




Yay Internet. Risiko for epilepsi.

_____________




Manden bag bestselleren 'Go the Fuck to Sleep' er tilbage med en ny bog, jeg forudser bliver endnu en succes: 'You Have to Fucking Eat'.

_____________




10 of the Greatest Skateboard Tricks on Roofs.

_____________




Den norske tegnestue med det fantastiske navn Snöhetta har lavet en hytte i de norske fjelde, som jeg godt gad bo i.

_____________




Jeg tror ikke rigtig, den korte film 'Pontus' herover handler om noget særligt. Men der er noget magisk over billederne og især farverne i filmen, der er optaget omkring Sortehavet.

_____________




Sådan har iPhone-kameraet udviklet sig i kvalitet fra nummer 1 til den netop lancerede iPhone 6. Flere billeder her.

_____________




I 2010 rejste den amerikanske fotograf Rosalind Solomon til Israel og Vestbredden med en gruppe fotografer for at deltage i et fotoprojekt. Hun er 84 år gammel og jeg synes, der er noget virkelig flot (og anderledes) over de portrætter, hun har taget. Og så er de også noget anderledes end de billeder, der er kommet ud af regionen de sidste mange måneder. Se et udsnit af dem her.

_____________




Jeg elsker Morrissey.

_____________






Det var alt for i dag. Nu tager jeg på forlænget weekend, så du må undvære morgenposten mandag og tirsdag - men jeg er tilbage igen på onsdag. Pas på dig selv så længe.

Peace.