Guten Morgen, det er fandme svært at bevare pessimismen med det vejr. Lysere tider gør virkelig godt for sjælen. Der er Morgenpost:

____________




Beautiful Maps. Jeg bliver aldrig træt af at kigge på kort. De her er rigtig smukke.

____________




Off the Grid er Washington Posts nye feature om fotografer, der opsøger steder og mennesker, der er langt fra hverdagens trummerum, som vi andre går og tumler med. At dømme ud fra den første sending billeder, er det helt sikkert værd at følge med.

____________




Portrætter af nogle af verdens bedste kvindelige bodybuildere. Hardcore.

____________




Marfa Girl er en ny film af den fremragende instruktør Larry Clark. Den handler selvfølgelig om det eneste, der er på hjernen hos unge mennesker: Sex.

____________




The Internet in Real-Time. Virkelig vildt. Du kan også lige tjekke hvor mange penge, de hele tiden tjener (bortset fra Twitter, som stadig taber penge).

____________




Du så den sikkert i går, men hvis ikke: Zlatan har fået sin egen søgemaskine: Zlaaatan

____________




Det er altid fedt at besøge Freunde Von Freunden og få et kig ind i private hjem fra hele verden. Ofte er de store byer som New York, Berlin og London osv. dækket godt af, men det hele bliver altid lige lidt mere spændende, når de bevæger sig væk fra the beaten track og besøger byer, der ikke just ligger lige for. Som her med Athen, hvor de har besøgt Chris Kontos. Måske man snart skulle på storbyferie i syden?

____________




Den gode herreblog Men In This Town udkommer nu endelig på print under titlen MITT. Tjek et kort video-review her.

____________




Washington Post har lavet en komplet, illustreret guide til samtlige dødsfald i Game of Thrones. Ambitiøst! Valar Morghulis.

____________




Det var alt for i dag. Tag en kop kaffe, læn dig og åbn sindet.

Peace.