Sponsoreret af Sticks’n’Sushi, SushiMania, Bang Bang Sushi

Den fulde oplevelsesticks_n_sushi_0263.jpg

Du kender nok Sticks’n’Sushi, der for 30 år siden blev sat i verden til glæde for alle dem, der elsker sushi og yakitori sticks – eller i hvert fald kom til at gøre det efterfølgende.

I deres stemningsfulde restauranter i og omkring København lægger de vægt på at skabe helhedsoplevelser, og køkkenet byder på mad, der bærer præg af kreative fortolkninger af traditionel sushi, som de skaber ved at kombinere det japanske og nordiske køkken.

Hos Sticks’n’Sushi er der lidt til enhver smag; fra den lille til den store sult; fra dem, der har en fast ordre, til de nysgerrige smagsløg, der er klar på at prøve noget nyt.

Menukortet har et stort udvalg af frisk sushi, små retter med fisk og grønt, yakitori sticks samt desserter og cocktails.

Bland selvsushimania.jpg

Med SushiManias Pick'n'Mix-koncept kan du blande lige præcis de stykker sushi, du ønsker. Alt er frisklavet på stedet af dygtige sushikokke med mange års erfaring, der sørger for at den høje kvalitetsstandard overholdes, så du kan nyde din sushi med respekt for havet og med en god smag i munden.

Sushien er nemlig lavet med høje krav til råvarerne og kvaliteten, og derfor benytter SushiMania sig kun af bæredygtig dansk laks fra Hirtshals, bæredygtig dansk hiramasa fra Thy, dansk velfærdskylling, økologiske ris, bæredygtigt certificeret skaldyr og sushibakker af genanvendt plast.

Velbekomme.

Uformeltbangbangsushi.jpg

Bang Bang Sushi på Frederiksberg er først og fremmest familiedrevet. Her er begge ejere kokkeudlært, og begge har en lang og god erfaring fra sushibranchen, henholdsvis 20 og 15 år i både København, London og Berlin.

De arbejder ihærdigt på at holde stilen enkel med gode smage og autentisk præsentation, men dog med nogle afstikkere i forskellige retninger.

Stedet er, som de fleste restauranter også er det i sushiens moderland, Japan, ret småt. Nærmere bestemt er der 12 siddepladser i meget uformelle rammer, fiskene svæver fra loftet, og gamle japanske aviser er en del af den sparsomme udsmykning.

Bang Bang Sushi opererer under en mantra om, at de ikke vil være ”fine på den”. Det handler i stedet om at lave god sushi og have et ydmygt og imødekommende værtskab.

Servicen kan selvfølgelig ikke tages med hjem, men det kan maden til gengæld, og her gør Bang Bang Sushi også alt, hvad de kan, for at holde den høje kvalitet.