Opskrift:
Spark foråret i gang med en frisk fennikelsalat med grapefrugt, mozzerella og saltede mandler
Giv middagen et dejligt forfriskende pift.
Ingredienser
Fennikelsalat
- 2 fennikler
- 1 pink grapefrugt
- 250 g bøffelmozzarella
- 50 g oliven, her er det niçoise-oliven
- 50 g ristede, saltede marcona-mandler
Estragonolie
- 1 god håndfuld estragon
- Saft af ½ appelsin
- 6 spsk. olivenolie
- Salt og sort peber
Sådan gør du:
Fennikelsalat
- Skær fenniklerne meget tyndt på et mandolinjern, og vend dem med halvdelen af estragonolien. Skær skallen af grapefrugten, og skær frugten ud i fileter.
- Del mozzarellaen i grove stykker.
- Kom grapefrugt og mozzarella over salaten, og top med oliven og mandler. Dryp resten af estragonolien over toppen.
Estragonolie
- Blend estragon sammen med appelsinsaft og olivenolie. Smag til med lidt salt og peber.