Blomster er ikke kun velegnet som pynt i stuen og rundt omkring boligen. Og blomster er ikke kun for kvinder. Blomster kan nemlig også spises, hvis bare du vælger de rigtige.

Såfremt du er professionel amatørkok derhjemme, har du garanteret en interesse i at lære, hvordan du kan brillere og imponere dine gæster ved at servere gastronomi på et niveau, der nærmer sig det, vi kender fra Noma, hvor der serveres levende myrer og mos fra skovbunden.

I følgende video viser Nicolas Jørgensen fra det danske kokkelandshold, hvordan man kan anvende blomster i madlavningen, således både smag og æstetik går op i en højere enhed.

Det ser flot ud og åbner dørene for, hvad der er muligt inden for gastronomi. Spørgsmålet er bare, om du har modet på at kaste dig ud i sådan et eksperiment? Medmindre du laver nøjagtigt samme ret som i denne video, kræver det nemlig en anelse research og forberedelse. Hvad passer sammen? Hvilke blomster kan man bruge? Og af de blomster man kan bruge, hvilke smager så godt?

Såfremt du kaster dig ud i denne form for avanceret gastronomi, er det ligeledes vigtigt, at du væbner dig med det rette udstyr i form af køkkenredskaber. Til dette formål er Eva Solo blandt markedets førende køkkenredskabsspecialister, hvilket også er den primære årsag til, at blandt andet kokkelandsholdet bruger dem.

Ville du have modet på at kaste dig ud i denne type madlavning? Det kunne være meget blæret at komme hjem til fruen med en buket blomster og skuffe hende med ordene, "at det altså er til madlavningen."