Havtaskehale
Lime
Chili
Jomfruhummerhaler
Frisk basilikum
1 porre
Soja
Honning
Olivenolie
Cremefraiche min. 38 %
Dijonsennep
Salt
Peber
Toastbrød

Mængden af havtaskehale er bestemt af ens forgodtbefindende. Skær den ferske havtaskehale i tynde skiver og krydr med salt og peber, og lad dem marinere i limesaft og hakket chili i 1 time.

Rist jomfruhummerhalerne i olivenolie med snittetbasilikum, salt og peber. Brug det hvide af porren, og skær den i ringe, og blanchér dem først, og bag dem dernæst i ovnen med honning, udrørt i soja og tilsat olivenolie. 

Rør cremefraichen med dijonsennep samt lidt mere limesaft og chili, dressingen skal være god tæt. Vend havtaskeskiverne i cremefraichedressingen. Rist toastbrødet og læg porreringene på det ene stykke brød, læg havtaskeskiverne ovenpå, herpå jomfruhummerhalerne og til sidst den anden skive brød.

8 opskrifter med jomfruhummer