Lige efter nytår kommer der en ny sæson med Seinfelds succesfulde web-serie, hvor han drikker kaffe med kendte komikere. Samtidigt har han også lavet en stribe sjove bilreklamer, du allerede nu kan se her.

Kongen af serier, der handler om ingenting, er tilbage. 2. januar 2014 kommer tredje sæson af Jerry Seinfelds fremragende online-serie ’Comedians in Cars Getting Coffee’.

For at promovere den nye sæson har Jerry Seinfeld lavet flere reklamer for seriens sponsor, bilmærket Acura. Stilen og tonen er hentet fra klassiske bilreklamer fra 1960'erne med astronauter, lykkelige familier og en 'Mad Men'-lignende sælger. Men der er selvfølgelig en ironisk twist. I flere af dem fremhæver de fx features som gode håndtag, virkelige nylontæpper og elektriske vinduer.

Reklamerne er instrueret af Barry Sonnenfeld, der blandt andet har lavet ’Men in Black’. Og du kan se dem alle her:

Jerry Seinfeld har forklaret ideen bag reklamerne til New York Times:

"For mig har det været sjovt at transportere en bil fra 2014 tilbage til 1965 og give den et reklamebureau, som er en smule inkompetent. Følelsen, jeg forsøger at give forbrugeren, er: ’Vi forstår og kender dig slet ikke. Vi er så meget ude af trit, at vi praler af, at vores biler er metal '."

Først i næste uge bliver det offentliggjort, hvem der i den nye tredje sæson skal ud at køre med Seinfeld. Men der spekuleres i, at det skulle være Howard Stern og Louis CK.

Hvis du endnu ikke har set serien, holder titlen præcist, hvad den lover: Det enkle udgangspunkt er Jerry Seinfeld, der kører rundt med nogle af USA’s bedste komikere i smukke biler og får kaffe. Tidligere har sjove mennesker som Larry David, David Letterman og Chris Rock været ude at køre.

Se afsnittet med Ricky Gervais her:

LÆS OGSÅ Her er USA's bedst betalte tv-stjerner

FACEBOOK Bliv ven med Euroman