Der er stor international biludstilling lige nu i Paris. Her giver Christian Grau de vigtigste nyheder. 



Audi TT Sportback
En klar tendens i bilverdenen er mangfoldigheden af produktvarianter. Et godt eksempel er denne Sportback-udgave af Audi TT, der godt kunne ligne en konkurrent til Mercedes CLA. Mangler vi den? Næh. Vil vi ha' den? Jah.



Volvo XC90
Volvo har – i lighed med denne signatur – aldrig været begejstrede for SUV-klassen. Dertil er svenskerne alt for miljø- og sikkerhedsfokusrede, men der er salg i klassen og derfor bygger Volvo med stor succes også SUV'er. For eksempel SUV-klassikeren XC90, der har været en stor sællert for Volvo. Alligevel har svenskerne været nærmest pinligt længe om at skifte topmodellen ud, men nu er den endelig sådan rigtig klar. Vi synes, den er pænere end forgængeren, men ikke ligeså pæn som lillesøster XC60.



Lamborghini Asterion LPI 910-4
Showets helt store stjerne – og vores favorit – er denne Lamborghini Asterion. En hybrid med i alt 910 hestekræfter fra ikke mindre end fire motorer – en 5,2 liter V10'er og tre elektriske. Muligvis grønt og helt sikkert sindssygt. Vi elsker den dog primært for det – set med Lamborghini-øjne – underspillede design, der ligner noget Giugiaro kunne have tegnet for Maserati i 70'erne. 



Jaguar XE
Som Volvo har Jaguar fået vind i sejlene efter at de er kommet på asiatiske hænder, men endnu mangler Jaguar den helt store salgssucces. Den kan meget vel komme med den kompakte sedan XE, der skal tage kampen op med BMW 3-serie, Audi A4 og Mercedes C-klasse. Med en 2-liter dieselmotor under hjelmen bør den blive et fristende alternativ i den eksklusive del af mellemklassen.  



Land Rover Discovery Sport
Mere britisk-indisk. Jaguars søsterselskab Land Rover viser denne Discovery Sport i Paris. I vores ører har ordet Sport aldrig rimet på terrænbil, men Land Rover har før haft held med mere kompakte og sportslige versioner af deres biler, så hvorfor ikke. 



Volkswagen XL Sport
Volkswagen købte for et par år siden motorcykelproducenten Ducati. Hvorfor står uklart indtil nu, hvor tyskerne har smækket en 200 hestes motorcykelmotor i deres øko-misil XL. Kombineret med den lave vægt giver det XL en tophastighed på over 270 km/t. Måske knap så øko, men alligevel oplagt, når man tager folkevognens udstråling i betragtning.




Toyota C-HR Concept
Toyota barsler med en softroader, der kan tage kampen op Nissan Qashqai. Det oplagte valg er en ny RAV4, men konceptet her antyder at Japanerne måske vil gå en helt ny vej. Samt at vi nok ikke lige kommer til at se den produktionsklare version med det samme.



Maserati Alfieri
Maserati fejrer deres hundredeårsfødselsdag med at vis en af showets smukkeste biler. Det besnærende Alfieri Concept, som hylder mærkets tradition for smukke sportsvogne. Vi håber, håber, håber at se den i virkeligheden.