Bayern Münchens Josep Guardiola er med en hyre på over 125 millioner kroner om året i sin helt egen liga, når det kommer til fodboldtræneres løn. Det viser en opgørelse over de bedste lønnede trænere lige nu.

Der er stadig et stykke op til de bedst betalte spillere. Men der er nogle trænere, der alligevel formår at trække en anstændig hyre. Her er Pep Guardiola ubestridt kongen, hvilket ikke er så mærkeligt, når man tænker på hans formidable resultater.

Mourinho, der altid har været i bitter rivalisering med spanieren, må her se sig slået med en sølle løn i nærheden af de 70 millioner kroner. Nummer tre er den italienske landstræner Marcelo Lippi, der tjener lige under Mourinho. Tallene stammer fra det brasilianske sportsfirma Pluri Consultoria, der har opgjort listen.

Lige under top 3 finder man Arsenals Arsene Wenger (nr. 4) og Manchester Uniteds David Moyes (nr. 7). Det er dog ikke den største overraskelse. Det er derimod West Ham-manager Sam Allardyces løn på over 25 millioner kroner om året. Hvis tallene her holder, betyder det, at han overgår navne som Antonio Conte, Vincent del Bosque, Rafa Benítez, Laurent Blanc, Claudio Ranieri, Jogi Löw, Deigo Simeone.

Man må håbe, Big Sam har en god fratrædelsesordning, for med de resultater West Ham har hentet i denne sæson, kan det hurtigt blive et farvel til den gode løn.

Se listen her:



FACEBOOK Bliv ven med Euroman