"Jeg kom, jeg så, jeg sejrede, tak."

Det citat var alt, hvad Zlatan Ibrahimovic gav pressen, efter at han i weekenden havde spillet sin sidste kamp i PSG's trøje, da hovedstadsklubben vandt den franske pokalfinale mod Marseille.

Efter kampen undveg den svenske angriber så godt han kunne de frådende journalister, der spekulerer i, hvor han skal slå sine folder i næste sæson.

Ibrahimovic har både været rygtet til L.A. Galaxy og Manchester United.  Nu har den svenske avis Aftonbladet så bidraget ekstra til den hysteriske nysgerrighed omkring hans nærmeste fremtid.

Oplysninger, som bladet har fået, peger nemlig på, at Ibra ganske rigtig er på vej til United, men ikke bare som spiller, derimod som assisterende træner.

Hvis rygtet taler sandt, og hvis en anden vedholdende medie-spekulation, der går på, at Jose Mourinho skal være ny træner i klubben i stedet for Van Gaal, så vil der være tale om en genforening mellem to af moderne fodbolds mest karismatiske personligheder.

Zlatan har altid været åben omkring sin store agtelse for Mourinho, som han opbyggede, mens han blev trænet af ham i Inter.

Tidligere på året hintede den nu forhenværende PSG-angriber, at "der kommer til at ske noget stort."

Ydermere har han på en landsholdssamling tidligere på foråret sagt sådan her om en mulig fremtid i Englands Premier League:

"Der er en interesse. Yes, det kan jeg bekræfte. Så må vi se, hvor det fører hen. Når alle kortene er på bordet, skal jeg gå det hele igennem for at finde ud af, hvad jeg vil. Det er som et ægteskab. Der er to parter, som skal ville det lige meget. Ikke bare den ene eller den anden."

Hvis rygterne taler sandt, kan det være, at det ægteskab, som Zlatan taler om, bliver svensk-portugisisk.

Gad vide, hvordan det ville spænde af. Der er i hvert fald et pænt pres for store trofæer på de næste i rækken, der sætter sig på Uniteds udsultede trænerbænk.

LÆS OGSÅ: 5 citater, der viser, at Zlatan elsker Mourinho

LÆS OGSÅ: Kasper Schmeichel: Jeg er 27 år, jeg har boet med min kæreste i 10 år - alligevel er jeg stadig junior

LÆS OGSÅ: Miljøvenlig belønning: Her er Leicester-spillernes præmiebil