Vi tjekker dagligt en masse sidder for at få inspiration, blive visuelt stimuleret og få nye ideer. Skulle vi lave en komplet liste ville den blive uendeligt langt, så i stedet har vi samlet 10 af de blogs, der skiller sig ud og besøges lidt oftere end de andre.

Tjek dem på de følgende sider.

A Continuous Lean handler ifølge sitets indehaver Michael Williams om ting: "American things, good looking things, well designed things and all sorts of things".

Siden giver læseren en god følelse af hvad americana-bølgen indebærer, og selvfølgelig har Williams lavet 'The American List' over gode ting, der bliver produceret i USA.

Williams har drevet sin blog fra at være en regular stilblog til også at omfatte samarbejde med jeansmærket Tellason og udvide sin hjemmeside med en decideret webshop. Og hvad kan man købe der? Gode ting, selvfølgelig.

A Continuous Lean.

Brian Ferry er glad for mad og for at tage billeder af mad. Han flyttede for et par år siden fra New York til London, hvor han nu dokumenterer sit liv og sine omgivelser på smukkeste vis.

Stemningen i hans billeder er hyggelig og indbydende, og man får lyst til at dele en pint og en sunday roast med ham på den lokale pub i Østlondon.

Ferry har sammen med butikken Albam bidraget til bogen "Sundays are for lovers" fra Lines & Shapes. Hans bidrag handler selvfølgelig også om mad.

the blue hour.

Så vidt vi ved er det ikke offentligt kendt, hvem der står bag Convoy. Det betyder heller ikke så meget. Det vigtigste er, at det er en person med særdeles velkomponeret sans for kvalitet og æstetik.

Den rent visuelle blog rummer en solid samling billeder af velindrettede boliger, godt designet tøj og stilfulde effekter.

Med flere emner fra Skandinavien og en gennemgående nordisk æstetik mistænker vi lidt Convoy for at være fra et af de skandinaviske lande.

Convoy.

Nickelson Wooster er i manges øjne ubestridt bedst klædte mand i New York. Han er fashion director ved Nieman Marcus og Bergdorf Goodman, og hans egen stil er både elegant og maskulin samtidig med at han formår at lege med elementerne.

På sin blog, der i øvrigt ikke har eksisteret i mere end en måneds tid, har Wooster en fin samling af billeder, han af og til kommenterer. Det er inspirerende fotos af alt fra mænd på gaden til gennemførte produkter, og samlet giver det et meget godt indblik i, hvad der rocker Woosters båd.

Nickelson Wooster.

Svpply er et fremragende redskab til på samme tid at blive inspireret og købe sig fattig. Nogle har kaldt siden for "tumblr med en købsfunktion", hvilket egentlig passer meget godt.

Hvor andre blogs ofte blot viser et billede af for eksempel en veldesignet lampe, viser Svpply det samme - men på Svpply kan du klikke på lampen og blive taget til det sted, hvor du kan købe den.

Dét er smart. Og kan blive dyrt, for det er naturligvis en samling af yderst inspirerende og fristende elementer, der er at finde på Svpply.

Svpply.

Them Thangs er svær at komme udenom. Siden bliver drevet af Justin Blyth, og efter den i en lang periode havde været lukket, åbnede den til manges begejstring for et års tid siden.

Them Thangs er et ocean af billedmateriale, men Blyth har arrangeret fotografierne i temaer. Hvor han finder billederne er uvist, men det er også ubetydeligt, for det er svært ikke at læne sig tilbage af bare beundring for den massive samling.

Lige nu kører der et mix af krigsfotografier og gamle billeder af oprindelige amerikanske indianere. Tdiligere har der både været fokus på motorcykelbander, skinheads og selvfølgelig afklædte kvinder.

Them Thangs.

Epicly Later'd er Patrick O'Dells fotojournal, som han ofte opdaterer. Havde han været en hvem som helst anden, havde siden været fin men måske ikke så vedkommende. Men Patrick O'Dell har mange jern i ilden.

Han er gode venner med Chloé Sevigny og stort set samtlige af skatekulturens pinger i både New York og Los Angeles. Han har et fast show, ligeledes kaldet Epicly Later'd, på Vice-videokanalen VBS.tv, der vel bedst kan beskrives som små portrætter af hans skatevenner.

Han boede indtil for nylig i New York, men er nu flyttet til Los Angeles. Det samme er hans kamera, men temaet er det samme: Skateboard, rockkoncerter og venner, der ikke vil være voksne.

Epicly Later'd.

Vender vi blikket mod Danmark, sker der naturligvis også masser af spændende ting. Thomas Skou er en glimrende fotograf, og på sin blog fører han en slags fotodagbog, han er flittig til at opdatere.

Billederne er uprætentiøse og ærlige, og giver indtryk af et ungt men særdeles veltrænet øje for det gode motiv.

Han dokumenterer fornemt sine aktiviteter, og det er lige interessant om det er skure på Fyn eller venner, der får tatoveringer.

Thomas Skou.

The Fancy er et brugerdrevet site med tonsvis af inspirerende billedmateriale, der bliver promoveret alt efter om brugerne synes det er 'fancy'.

Det er ganske afhængighedsskabende. The Fancy startede som et lukket community af kreative sjæle med sans for lækre sager, så kvaliteten på siden er meget høj. Den er nu åbnet for at menigsmand kan melde sig ind.

The Fancy er af TechCrunch blevet kaldt for "the super ambitious, low-profile but red hot startup you've never heard of". Det har du så nu...

The Fancy
.

JRS Rules, eller jjjjound, er Justin R. Saunders' imponerende samling af stærke billeder.

Saunders er begyndt at samarbejde med streetwear/-art giganten OBEY, og sidste år lavede de både en kasket og tre forskellige t-shirts.

JRS Rules er kilde til et stort kaos af visuel stimulation, og det er nemt at fortabe sig i det uudtømmelige materiale.

JRS Rules.