Pharrell Williams’ kreativitet har mange udtryk. 

Ud over at have aktier i en temmelig solid stak verdenshits og have sin egen parfume på vej i samarbejde med Commes des Garcons kan sangeren, produceren og forretningsmanden nu også kalde sig kurator. 

I går åbnede en udstilling med 48 værker udvalgt af Williams på et af verdens mest toneangivende gallerier, Galerie Perrotin i Paris. På udstillingen er der værker af blandt andet Andy Warhol og Terry Richardson. 

Pharrell udtaler selv i en pressemeddelelse fra galleriet:

"Jeg har altid selv blandet kunst i min musik, i tøj, smykker og hele min måde at leve livet. Kunstværker stimulerer kreativiteten, gensidig nysgerrighed og ganske enkelt glæde!" 

Williams har tidligere selv arbejdet sammen med blandt andet den japanske kunstner Takashi Murakami og at lave en skulptur til kunstmessen Art Basel. Det skete på foranledning af Emmenuel Perrotin, Galerie Perrotins ejer.



Værket Kaikai Kiki af den japanske kunstner Takashi Murakami forestiller Pharrel Williams og hans kone og er fremstillet specifikt til udstillingen.

Udstillingen på Galerie Perrotin, der kører frem til 25 juni hedder, på linje med musikerens seneste album – og med hans parfume – Girl. Angivelig er udvalget af værker en hyldest til kvinder, og halvdelen af de 37 kunstnere, Pharrell har udvalgt, er kvinder. 
I gruppen finder man blandt andet den serbisk fødte performancekunstner Marina Abramovic, den amerikanske fotograf Cindy Sherman og den franske koncept- og installationskunstner Sophie Calle.

Ud over at udvælge andre kunstneres værker har Pharrell også selv svinget penslen for nylig. Ikke på lærreder, men på Adidas klassiske Stan Smith-sko, der bliver ved at sælge sæson efter sæson.

Så nu kommer den altså i Pharells flower power-vision:


 
Var der for øvrigt nogen, der sagde De la Soul og ’80’er-nostalgi?



Der eksisterer kun 10 par af de håndmalede sko, så mon ikke samlerobjekterne hurtigt bliver udsolgt, når de bliver sat til eksklusivt salg i butikken Pariser-butikken Colette klokken 11 i dag?

Og hvem ved, måske ender de en dag med at blive udstillet?