Annonse
Hop til hovedindhold
    • Livsstil
    • Kultur
    • Mode
    • Gastro
    • Mennesker
    • Samfund
    • Sport
    • Podcast
    • Opskrifter
    • Karriere
    • Motor
    • Emner
    • Om
    • Rejser
    • Kontakt
Site logo

Euroman er Danmarks eneste originale magasin for mænd. Magasinet er siden 1992 udkommet med grundig reportagejournalistik, interviews med mænd (og kvinder), der gør en forskel, og veloplagt vejvisning til alt det, du kan bruge din tid og opmærksomhed på. Vi sætter en ære i at finde og kuratere det bedste indenfor mode, design, restauranter, rejser og oplevelser, som gør den moderne mands liv lidt bedre at leve.

Køb abonnement
  • Eurowoman
  • RUM
  • RUM international
  • Boligliv
  • Gastro
  • Fit Living
  • Vores Børn
  • Alt for damerne
  • Hendes Verden
  • Hjemmet
  • Her og Nu
Digital
  • Alt.dk
  • Baby.dk
  • Flipp
  • Sponsoreret
Partnere
  • Jollyroom.dk
  • KitchenOne.dk
  • Med24.dk
  • Outnorth.dk
  • Roboteksperten.dk
  • Andlight.dk
Kontakt
  • Annoncering
  • Kontakt
  • Om redaktionen
  • Nyhedsbrev
  • Cookiepolitik
  • Privatlivspolitik

Story House Egmont A/S
Strødamvej 46
2100 København Ø
TLF: 70 20 31 00
CVR: 83131128

Company logo
Gå til forside. Logo, euroman.dk
  • Livsstil
  • Kultur
  • Mode
  • Gastro
  • Mennesker
  • Podcast
  • Kontakt
  • Bliv Abonnent
  • Log ind
  • Min konto
Annonse
Dagens bedste tip: Opgradér din kødsovs med salsiccia

gastro

Dagens bedste tip: Opgradér din kødsovs med salsiccia

Har du kødrester liggende fra i går? Så brug dem i denne gode pastaret

gastro

Har du kødrester liggende fra i går? Så brug dem i denne gode pastaret

En cremet og nem hverdagsret: Sådan laver du orecchiette med salsiccia, broccoli og parmesan

gastro

En cremet og nem hverdagsret: Sådan laver du orecchiette med salsiccia, broccoli og parmesan

Træt af tunge pastaretter? Prøv en version med sprød bacon, møre bønner og frisk frisésalat

gastro

Træt af tunge pastaretter? Prøv en version med sprød bacon, møre bønner og frisk frisésalat

Vi har fået David Fishers legendariske opskrift på cacio e pepe

gastro

Vi har fået David Fishers legendariske opskrift på cacio e pepe

Der er pastaretter allevegne, men har du styr på, hvordan du selv gør? Pastakongen David Fisher har givet os et par nemme tips

gastro

Der er pastaretter allevegne, men har du styr på, hvordan du selv gør? Pastakongen David Fisher har givet os et par nemme tips

Drop kødsovsen og servér din pasta med en vintervenlig anderagú

gastro

Drop kødsovsen og servér din pasta med en vintervenlig anderagú

Fløjlsblød vinterpasta: Sådan laver du tortelli med ricotta og spinat

gastro

Fløjlsblød vinterpasta: Sådan laver du tortelli med ricotta og spinat

Blækspruttepastaen fra Osteria 16 er overraskende nem at lave

gastro

Blækspruttepastaen fra Osteria 16 er overraskende nem at lave

Vi har fået opskriften på en af Osteria 16's bedste pastaretter, så du kan gøre dem kunsten efter

gastro

Vi har fået opskriften på en af Osteria 16's bedste pastaretter, så du kan gøre dem kunsten efter

Annonse
En af pastakrigens første spillere stopper, mens legen er god: Bar Pasta lukker begge restauranter

gastro

En af pastakrigens første spillere stopper, mens legen er god: Bar Pasta lukker begge restauranter

Pastakrigen slutter aldrig: Nørrebrofavorit opruster med pasta for en hund

gastro

Pastakrigen slutter aldrig: Nørrebrofavorit opruster med pasta for en hund

Vil du have den ultimative pastaoplevelse, skal du besøge denne lille italienske perle

gastro

Vil du have den ultimative pastaoplevelse, skal du besøge denne lille italienske perle

Det er jo ikke så svært at lave sin egen pesto: Sådan laver du den traditionelle italienske version

gastro

Det er jo ikke så svært at lave sin egen pesto: Sådan laver du den traditionelle italienske version

Grydestegt svinenakke med kål, cremet sauce og ristet gnocchi

gastro

Grydestegt svinenakke med kål, cremet sauce og ristet gnocchi

Drop den gængse kødsovs: Sådan laver du den rigtige italienske bolognese

gastro

Drop den gængse kødsovs: Sådan laver du den rigtige italienske bolognese

Chardonnay til skaldyr og chianti til bolognesen: Vælg vinen til din pasta med omhu

gastro

Chardonnay til skaldyr og chianti til bolognesen: Vælg vinen til din pasta med omhu

Den nemmeste pastaret: Sådan laver du en Cacio e pepe

gastro

Den nemmeste pastaret: Sådan laver du en Cacio e pepe

'Secca', 'Al dente' og 'Amatriciana': Har du styr på din pastalingo?

gastro

'Secca', 'Al dente' og 'Amatriciana': Har du styr på din pastalingo?

Buon appetito: Her er 10 gode pastasteder i Danmark

gastro

Buon appetito: Her er 10 gode pastasteder i Danmark

Når carbonaraen er så populær, handler det (også) om Instagram, mener italiensk pastaekspert

gastro

Når carbonaraen er så populær, handler det (også) om Instagram, mener italiensk pastaekspert

Pastapriskrig i de københavnske gader: Diner vil servere pastaretter for 89 kroner

gastro

Pastapriskrig i de københavnske gader: Diner vil servere pastaretter for 89 kroner

Annonse
På Andreas Baghs nye restaurant kan du få pastaretter for under 100 kroner: ”Der kommer til at være mere schwung på”

gastro

På Andreas Baghs nye restaurant kan du få pastaretter for under 100 kroner: ”Der kommer til at være mere schwung på”

Pastaregnen over København fortsætter med nyt sted i byens festmekka

gastro

Pastaregnen over København fortsætter med nyt sted i byens festmekka

Der er to torsdage denne uge: Italienerne lader pastaen blive på hylderne i protest over prisstigninger

gastro

Der er to torsdage denne uge: Italienerne lader pastaen blive på hylderne i protest over prisstigninger

Pastaprinserne er klar med et godt bud på sommerens drink

gastro

Pastaprinserne er klar med et godt bud på sommerens drink

Sådan laver du Circolos parpadelle med vildragout

gastro

Sådan laver du Circolos parpadelle med vildragout

Ravioli med jomfruhummer-bisque og sauce rouille

gastro

Ravioli med jomfruhummer-bisque og sauce rouille

Milano er meget mere end mode: Her skal du spise og drikke i den italienske by

rejser

Milano er meget mere end mode: Her skal du spise og drikke i den italienske by

Frederik Brandi fra Fabro: ”Her kan man få den bedste ravioli, jeg har fået i mit liv”

gastro

Frederik Brandi fra Fabro: ”Her kan man få den bedste ravioli, jeg har fået i mit liv”

Opskrift: Bottoni med vilde urter og ricotta

gastro

Opskrift: Bottoni med vilde urter og ricotta

Kend din pasta: Her er 11 pastatyper, du skal have styr på

gastro

Kend din pasta: Her er 11 pastatyper, du skal have styr på

Opskrift: Denne pastaret spiser Gasoline Grill-ejeren minimum én gang om ugen

gastro

Opskrift: Denne pastaret spiser Gasoline Grill-ejeren minimum én gang om ugen

Opskrift: Pasta carbonara med dansk bacon og asparges

gastro

Opskrift: Pasta carbonara med dansk bacon og asparges

Regnsvejrsnødhjælp: Otte ting, du kan kaste dig over, når vejrudsigten melder skyer, torden og byger

sommeravisen

Regnsvejrsnødhjælp: Otte ting, du kan kaste dig over, når vejrudsigten melder skyer, torden og byger

Opskrift: Køkkenchefen på Frederiksminde guider dig til en nem pastaret med seks ingredienser

gastro

Opskrift: Køkkenchefen på Frederiksminde guider dig til en nem pastaret med seks ingredienser

Opskrift: Pastakongen David Fischers bud på en nem hverdagsret

gastro

Opskrift: Pastakongen David Fischers bud på en nem hverdagsret

Pastakongen David Fischer: ”Jeg har aldrig før i Danmark fået mad, der var så skarpt og præcist”

gastro

Pastakongen David Fischer: ”Jeg har aldrig før i Danmark fået mad, der var så skarpt og præcist”

Opskrift: Linguine med safran fra Toscana og rejer fra Limfjorden

gastro

Opskrift: Linguine med safran fra Toscana og rejer fra Limfjorden

10 restauranter, der laver god take-away i Aarhus

gastro

10 restauranter, der laver god take-away i Aarhus

Annonse
Det italienske køkken har det hele

gastro

Det italienske køkken har det hele

Opskrift: To bud på spaghetti, der er perfekt som natmad

gastro

Opskrift: To bud på spaghetti, der er perfekt som natmad

Hurtigt og nemt: Sådan laver du din egen, hjemmelavede pasta

gastro

Hurtigt og nemt: Sådan laver du din egen, hjemmelavede pasta

DJ og radiovært Nicholas Kawamura: 'Min bedste julegave er en pastamaskine fra Imperia'

livsstil

DJ og radiovært Nicholas Kawamura: "Min bedste julegave er en pastamaskine fra Imperia"

Sådan skal den skæres: Ragù alla bolognese

gastro

Sådan skal den skæres: Ragù alla bolognese

Opskrift: Sådan laver du den perfekte pasta med kødboller

gastro

Opskrift: Sådan laver du den perfekte pasta med kødboller

Opskrift: Sådan pifter du din pasta carbonara op med ærter

gastro

Opskrift: Sådan pifter du din pasta carbonara op med ærter

Carbonara-festival på vej til København

gastro

Carbonara-festival på vej til København

Mandagspasta med peberfrugt og middelhavsstemning

gastro

Mandagspasta med peberfrugt og middelhavsstemning

Kød + tid: Sådan laver du den perfekte ragú alla bolognese

gastro

Kød + tid: Sådan laver du den perfekte ragú alla bolognese

Site logo

Euroman er Danmarks eneste originale magasin for mænd. Magasinet er siden 1992 udkommet med grundig reportagejournalistik, interviews med mænd (og kvinder), der gør en forskel, og veloplagt vejvisning til alt det, du kan bruge din tid og opmærksomhed på. Vi sætter en ære i at finde og kuratere det bedste indenfor mode, design, restauranter, rejser og oplevelser, som gør den moderne mands liv lidt bedre at leve.

Køb abonnement
  • Eurowoman
  • RUM
  • RUM international
  • Boligliv
  • Gastro
  • Fit Living
  • Vores Børn
  • Alt for damerne
  • Hendes Verden
  • Hjemmet
  • Her og Nu
Digital
  • Alt.dk
  • Baby.dk
  • Flipp
  • Sponsoreret
Partnere
  • Jollyroom.dk
  • KitchenOne.dk
  • Med24.dk
  • Outnorth.dk
  • Roboteksperten.dk
  • Andlight.dk
Kontakt
  • Annoncering
  • Kontakt
  • Om redaktionen
  • Nyhedsbrev
  • Cookiepolitik
  • Privatlivspolitik

Story House Egmont A/S
Strødamvej 46
2100 København Ø
TLF: 70 20 31 00
CVR: 83131128

Company logo