Opskrift:
Sådan laver du Circolos parpadelle med vildragout
Circolo har givet os opskriften på deres parpadelle med vildragout.

Ingredienser
- 500 g vildtkød
- 40 g løg
- 40 g gulerødder
- 40 g blegselleri
- 1 kvist timian
- 1 kvist rosmarin
- Olivenolie til stegning
- 1-2 laurbærblade
- 2 isterninger
- 30 g lardo
- 50 ml vin
- Salt
- Peber
- 2-3 enebær
- Tilbehør: Pappardelle
Sådan gør du
- Skær kødet i tern.
- Pil løg.
- Skræl og skyl gulerod.
- Skyl blegselleri.
- Skær alt brunoise (i fine tern).
- Skyl timian og rosmarin.
- Vend grøntsagstern og krydderurter med olivenolie og laurbærblade i en gryde, til det begynder at brune.
- Tilføj et par isterninger.
- Finthak lardoen, kom den i en varm gryde, og lad den smelte.
- Brun kødet i lardo, og vend det derpå med de brunede grøntsager.
- Tilføj rødvin og salt, og lad det hele simre i 5-6 timer.
- Smag den færdige ragout til med salt, peber og enebær, der er hakket eller knust groft forinden.
- Servér med pappardelle som vist på billedet.