Kanye Wests turné-luft, sådan køber du tøj, de dyreste handler, de mest populære kunstnere, den hemmelige Supreme-butik og meget mere om verdens mest besøgte auktionssite eBay.
___________________________________________________

At købe de rigtige ting



Vi starter med The Man Repellers nye guide til at "vinde på eBay". Siden køres af 26-årige Leandra Medine, der i 2013 udgav biografien med den fængende titel 'Seeking Love. Finding Overalls'. The Man Repeller er et stilsite, der hovedsageligt henvender sig til kvinder, men der er en del gode artikler, som jeg ofte selv læser.
____________



Har du planer om at finde dit næste designermøbel på eBay. I så fald guider Mr. Porter dig her til, hvordan du gør det bedst. 
___________________________________________________

I den mere odiøs ende



Tidligere i år blev en plastikpose med luft fra en af Kanye Wests koncerter sat til salg for fem dollar på Ebay. Opslaget blev delt heftigt på Facebook, Twitter og Reddit - og til sidst var buddet oppe på 65.000 dollar eller lige omkring 400.000 danske kroner. The Daily Mail rapporterer.

____________



I en kælder under Elizabeth Street i Chinatown, New York, finder du butikken, der går under navnet Unique Hype Collection. Eller: Du finder den ikke, for stedet findes ikke på Google. Ikke desto mindre omsætter butikken årligt for et tocifret millionbeløb i amerikanske dollar på at købe sjældent tøj fra det skateinspirerede modebrand Supreme for derefter at sælge det dyrt - primært via eBay. Ret vildt. The New Yorker skrev en artikel om stedet og interviewede ejeren.

___________________________________________________

I den dyre ende



Fra en frokost med verdens tredjerigeste mand, Warren Buffet, til Joe Jacksons baseballbat. Her er de ti dyreste ting, der nogensinde er blevet solgt på eBay.
____________



Andy Warhol er den mest efterspurgte kunstner i New York, mens de forsøger at opstøve Frida Kahlo-værker i Florida. Her er et kort over de mest populære kunstnere i de forskellige amerikanske stater - målt efter, hvem kunderne søger efter på eBay.
___________________________________________________

Det var alt for i dag. Tak fordi du læste med.

Morgenpostens redaktør, Oliver Enné, kan følges på Twitter og Instagram, og kan kontaktes direkte på oliver(at)verdensbedstenogensinde.dk

Du kan altid følge Euroman på Facebook her.