Mænd kan godt lide kvinder, der spiser deres dessert op. De ord skrev jeg engang for et konkurrerende onlinemedie. Jeg elsker at spise, men jeg overlader som oftest madlavningen til professionelle. Her har jeg samlet et par af mine anbefalinger, der forhåbentlig kan inspirere dig til at spise endnu bedre i weekenden.
____________



Tidligere på ugen præsenterede The Society of Publication Designers og The Professional Publishers Association de magasinforsider, som de vurderede havde skildt sig ud i nyere tid. Blandt de nominerede var New York Magazines glimrende "Food & Drink"-specialudgave. Se de andre nominerede her.
____________

Se kokken og tv-værten Eddie Huang spise en af sine berygtede baos fra sin restaurant BaoHaus i New York. Her foreviget af instruktøren Jake Davis i slowmotion til tonerne af The Charmels' 'As Long as I've Got You'.
____________


NOMAs René Redzepi fortæller GQ om de ti retter, der har gjort størst indtryk på ham
. Som en person, der selv har den spist fritteret kylling i baren på The Nomad, kan jeg anbefale, at du gør det samme.
____________



Jeg kan virkelig ikke lide fancy øl. Det kan David Chang heller ikke.
____________



"I’d rather smoke crack than eat cheese from a tin." - Gwyneth Paltrow, smart kvinde.
____________


"Get the mixed-meat shawarma on a Turkish roll with everything. Douse it in the spicy stuff from the bowl on the counter. Get the fries. They’re totally factory food, and totally supercrisp, and totally superawesome dipped in superthick mayonnaise outside at night in Copenhagen when you’ve done a terrible job of making plans to eat elsewhere." Et af mine yndlingsmagasiner om mad, Lucky Peach, anbefaler Kebabistan i København.
____________

Oliver Enné på Twitter / Instagram / Tumblr
____________

Bliv ven med Euroman på Facebook