Christoffer Sørensen
Forårsrulle med indmad, urtemayonnaise og dybstegt brioche.
Rasmus Leck Fischer
Blød Pasta med Sprød Krabbe
- En pastaret med plukket krabbekød, krabbeemulsion, parmesan, marscapone og sprødt krabbeformet brød til.
Mette Dahlgaard
"Esquite"
- Mexikansk streetfood. Tortilla med mole, pancetta, grillet peberfrugt og blomsterkarse. Hertil en flamingokop med majs, mayonnaise, revet ost, chili og lime.
Mie Bostlund
Cup Noodles
- Serveret med "magi, stjerner, skøre kugler og kærlighed". Aka guldstøv, stjerneformet pasta, sagogryn syltet i risvin og -eddike og hjerter udstukket af indfarvet pasta. Til retten kunne gæsterne selv vælge mellem fire smagsgivere, der blev delt rundt på bordene i små poser. Valget stod mellem "tang", "spicy", "bunito" og "svampe".
Line Storm Hansen
Jap-a-nized Sandwich
- En sandwich på surdejsbrød med grillet oksekød, ingefærmayo, agurker syltet med sorte sesam, knuste wasabiærter, kinaradise og tangsalat.
Lars Lundø Jakobsen
Sådan lidt Kung Fu-agtig...
- Hvid chokoladeskal på en bund af citroncreme og med fyld af hyldeblomst-, appelsin- og citronis og toppet med lakridsskum.