HVAD: Soulland efterår/vinter 2014

HVORDAN: Kulinarisk heldagspræsentation i Soullands egne lokaler.

KODEORD: All-over-print, soft tailoring, rumrejsen 2014.

Hos Soulland lader man sig ikke gå på af branchens forventning om, hvordan et modeshow bør afholdes. Tidligere har mærket lanceret kollektioner på en hjemmelavet restaurant og i et forfaldent hus på Østerbro, og denne gang blev Soullands efterår/vinter 2014-kollektion præsenteret i mærkets egne lokaler på Frederiksberg. En interessant beslutning, der tillader Soulland at dominere oplevelsen af kollektionen med krydderi af visuelle indtryk og kulinariske indslag. Læg dertil, at runwayens flygtighed er afskaffet til fordel for opsætninger, hvor tøjet ikke forsvinder backstage efter 24 sekunder.

Rummet spiller en væsentlig rolle i Soullands kollektion for efterår/vinter 2014, der er blevet navngivet 'Space for Everyone'. Flere steder i kollektionen er der rum-prints og tekst-referencer til rummet, ligesom ‘The Problem of Space Travel – The Rocket Motor’ af Herman Potočnik har været inspirationsmotor for kollektionen for designer Silas Adler. Soulland har oplevet gedigen succes med egne prints og det er især på den grafiske front, Soulland lader sin kollektion definere. Det fungerer (stadig) godt.

LÆS OGSÅ På klatretur med Wood Woods aktive drenge

Soulland har de senere sæsoner også bevæget sig i en mere voksen og moden retning. Mærket laver stadig beklædning til unge mennesker, men de løsere og mere farverige looks bliver også komplimenteret af strammere silhouetter i neutrale farver. Soulland fortsætter med fokus på soft tailoring med slanke jakkesæt, og de harmonerer glimrende som det voksne supplement om aftenen til dagtimernes mere løsslupne udtryk.

Soulland gør en dyd ud af at kommunikere i øjenhøjde med sit publikum. Og i stedet for at være ung med de unge, har Soulland taget opgaven som opdrager på sig for at vise, at det er muligt at klæde sig modent og stadig have fingeren på pulsen. Det bliver gjort med stilsikker retningsfornemmelse. Så længe man er på Soullands hold, går det aldrig galt med tøjet. 

Se billeder fra Soulland efterår/vinter 2014 herunder:





















FACEBOOK Bliv ven med Euroman