I næste nummer af Euroman er FCK's Ståle Solbakken på forsiden. I et stort portræt åbner den norske succestræner op for nogle af de tanker, han gør sig om FCK både på og uden for banen.

Det er et interessant kig ind bag facaden på Ståle Solbakken, og som en lille forsmag har vi fra interviewet fundet et par citater, du kan læse på de følgende sider.Om spillerhierarkiet:

Morten Bruun:
"Blander du dig i værelsesfordelingen, når I er på træningslejr?"
Ståle Solbakken: "Ja, men ikke meget."
Morten Bruun: "Vil du fortælle hvornår?"
Ståle Solbakken: "Øhh … ja, N’Doye skal bo med Grønkjær. N’Doye har nogle gange en lidt anden døgnrytme end andre, og man skal have en stærk person til at sætte en anden stærk person på plads. Hvis N’Doye boede sammen med en ung spiller, risikerede jeg, at den unge spiller ikke fik sovet nok. Her kan man sige, at alene i kraft af det, Grønkjær har opnået, og de klubber, han har spillet i, så finder N’Doye ud af, at telefonen skal slukkes kl. 12 om aftenen.”Om Barcelona-kampen:

Morten Bruun: "I de 7-8 minutter, som du beskriver her, er træneren Ståle Solbakken så lykkelig?"
Ståle Solbakken: ”Ja, det var jeg. Og uanset om Pedros skud til allersidst havde været stolpe-ind, ville jeg have fundet mange glæder ved at spille lige op med verdens bedste hold i en kamp, hvor Barcelona ville vinde. Guardiola var rasende nede på sidelinjen det sidste kvarter, og han tabte hovedet efter kampen. Lederne og spillerne tabte også lidt hovedet inde i tunnelen, hvor det var Jesper Larsen (fysioterapeut i FCK, red.) mod resten, fordi alle vi andre var ude på banen.”Om sejrsfølelsen:

Morten Bruun:
"Din reaktion efter Champions League-kvalifikationskampen mod de norske mestre fra Rosenborg, hvor du løb ud og jublede – er det o.k. at lukke alle følelser ud i de store øjeblikke?"
Ståle Solbakken: "Egentligt ikke, men ... både og egentlig ... jeg kan sagtens forstå, at nogle følte sig provokeret, og at enkelte Rosenborg-spillere følte sig provokeret af, at der løb en træner forbi på den måde, men samtidig håber jeg, at jeg kunne rette ind bagefter og takke høfligt for kampen. Jeg har fuld forståelse for det, men du er sindssyg i et sekund eller to."

Det nye nummer af Euroman udkommer 17. februar.