Nr. 3 -  Jon Munk Ellingsgaard
 
19 år, under uddannelse til fotograf.

Hvornår føler du dig mest velklædt?

”Det svinger meget, men hver gang jeg skal ind til midtbyen i Aarhus for at købe nyt tøj eller bare ose lidt rundt, gør jeg altid rimelig meget ud af mit outfit. Jeg tænker lidt mere over det, end hvis jeg nu bare skulle over i Viby Centret og handle. Det er gerne noget, jeg tænker over dagen inden, når jeg nu skal derind. Hvis noget skal vaskes, så jeg kan være helt skarp. Jeg får en del blikke, både gode og onde, når jeg går en tur gennem byen. Det må være, fordi jeg skiller mig lidt ud. Det er o.k.”

Hvem synes du er Danmarks bedst klædte mand?

”Jeg kan godt lide Baixiang Chen (fotograf m.m. og Danmarks bedst klædte i 2013, red.). Der er mange, der vælger brand over fit, hvor tøjet kommer til at sidde dårligt, men hvor mærket er det vigtigste. Jeg synes, han har rigtig godt styr på begge dele.”

LÆS OGSÅ: Julegaver: 58 ting vi ønsker os 

Hvilken ting i din garderobe er du gladest for?

”En rulamsjakke fra Schott, som holder mig varm gennem hele vinteren. Det er både dens funktionalitet og den måde, den ser ud på. Acne har lavet en, der minder lidt om den, men jeg var ikke lige klar til at smide 16.000 kr. for den.”

Hvilken ting i din garderobe fortæller den bedste historie?

”Jeg har et par cowboystøvler fra Saint Laurent, som jeg jagtede i ret lang tid, før jeg endelig fandt dem. Jeg er medlem af en Saint Laurent-gruppe på Facebook, hvor folk køber og sælger og diskuterer brandet, og der fandt jeg helt tilfældigt en fyr, som havde et par helt nye til salg. Det er meget smart med den gruppe, hvis man nu finder noget, der ikke lige er i butikkerne mere.”

Har du et stilmæssigt forbillede?
 
”Jeg har ikke en enkelt person, så jeg finder meget inspiration fra Tumblr og fra streetstyle-billeder generelt. Lige nu kan jeg godt lide biker boots og stramme bukser, så det kigger jeg en del på på nettet. Jeg er adopteret fra Sydkorea, så det seneste halve år er jeg begyndt at orientere mig meget mod landet. Den streetstyle, man fx ser til Seoul Fashion Week, inspirerer mig meget.”

LÆS OGSÅ: Danmarks bedst klædte mand 2015: Nr. 1 - Mikkel Gregers Jensen

LÆS OGSÅ: Garderobe-psykologi: Derfor går du klædt som du gør

LÆS OGSÅ: Danmarks bedst klædte mand 2015: Nr. 3 - Esben Bjerre