Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Gadgets – den perfekte gaveidé

Mangler du inspiration til ønskesedlen? Drømmer du om at gøre cykelturen lidt sjovere? Eller er du bare en tech-nørd, som ønsker at opgradere din slidte smartphone med en ny model, der får vennerne til at måbe af misundelse?

Hos Euroman finder du de allerbedste gadgets til mænd. Vi holder dig ajour med nye gadgets på markedet og anbefaler alt fra nye smartphones og høretelefoner til robotstyrede rengøringsassistenter og det nyeste tech-lir til din cykel.


vis
mere

Gadgets – den perfekte gaveidé

Du kender følelsen: fødselsdagen eller julen nærmer sig med hastige skridt, og din kæreste, venner og forældre punker dig dagligt for en ønskeseddel. Som en forfatter med massiv skriveblokering forsøger du desperat at udfylde den blanke side i Word-dokumentet, men den guddommelige inspiration udebliver og ønskesedlen bliver aldrig sendt. Hvis du vil undgå at stå med 10 par varme uldsokker og en kvittering på en ged til en sultende familie i Afrika, så kan du passende finde inspiration til ønskesedlen nedenfor. Traditionen tro anbefaler Euroman de bedste julegaver, som i år tæller alt fra et bartender starter-kit og en metaldetektor til trådløse hørebøffer og et elegant dartset.

Da Steve Jobs lancerede iPhonen i sommeren 2007 forandrede den ‘smarte’ telefon det digitale landskab for altid. ‘Jesus-telefonen’, som iPhonen blev døbt i medierne, forvandlede Alexander Graham Bells 142 år gamle telefon til en digital schweizerkniv med et utal af funktioner og en direkte linje til det store, vide web.

I dag bugner markedet med et væld af nye smartphones, og drømmer du om at skifte din gamle telefon ud med en nyere model med mere lir, kan du passende bestille et eksemplar af Samsungs nye foldelige Smartphone, der snart rammer butikshylderne. Telefonen er den første af sin slags og fungerer både som smartphone og tablet.

Men det er ikke kun Samsung, der giver Apple kamp til stregen. Googles nye Pixel-smartphone overgår iPhonen med flere længder, når det kommer til batterilevetid og billeder. Kameraet i søgegigantens nye telefon overgår alle andre på markedet med 12 megapixels opløsning og 4K-videoer. Og så følger der også et VR-headset med gratis. Er du tilfreds med din telefon, men døjer med dårlig lyd, kan du passende skifte dine slidte earpods ud med en af nedenstående høretelefoner.

Send støvsugeren på pension og kaffeforbruget op med disse gadgets

For de fleste er rengøring omtrent lige så underholdende som et åbent benbrud. Heldigvis er det kun et spørgsmål om tid, før den gammeldags støvsuger forlader kosteskabet og samler støv på et museum. Robotteknologi har gjort rengøring til en leg, og allerede i dag har millioner af mennesker elektroniske gadgets til at gøre deres beskidte arbejde.

En opgørelse fra International Federation of Robotics (IFR) viser, at antallet af såkaldte husholdningsrobotter vil nå 31 millioner i 2019. En af de nyeste selvkørende støvsugere på markedet er Electrolux’ PUREi9. Den trekantede rengøringsassistent til hjemmet kræver hverken manuel betjening eller opsyn og kan styres direkte fra telefonen. Med denne geniale gadget kan du altså se fodbold i ro og mag i weekenden, mens hjemmet bliver støvsuget for nullermænd med et enkelt klik på mobiltelefonen.

Vil du nyde en god kop kaffe eller en kold fadøl, mens din nye gadget gør alt det beskidte arbejde, kan du jo passende investere i en af de her fede espresso og kaffemaskiner – eller skænke dig selv en kold fadøl med dit helt eget hjemmefadølsanlæg.

Gadgets der gør cykelturen til en leg

“Cyklen har en sjæl. Hvis det lykkes dig at elske den, vil det åbne op for nogle følelser, som du aldrig vil glemme”, har den italienske cykelrytter Mario Cipollini engang sagt. Den holdning deler vi hos Euroman.

Vi har stærke følelser for jernhesten, og ligesom det kan hjælpe på parforholdet at sende en buket blomster eller en middagsinvitation kærestens vej i ny og næ, så kan det også godt betale sig at lire din cykel op med fede gadgets.

Nedenfor finder du inspiration til alt fra sublimt cykelværktøj og funky cykelbriller til lækker lyddæmper og markedets bedste beskyttelsesudstyr. Desuden løfter vi sløret for de bedste el-cykler anno 2018. 

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Medier, Gaver til ham, Musik, Computerspil, Adidas, Computerspil, Bolig, Drone, Tech, Cykling og Køkken