De fleste mænd har en drøm. Ikke kun af den slags som Martin Luther King bevægede en hel verden med, men også af den mere jordnære slags. En af dem er fornøjelsen ved at nyde en velskænket fadøl hjemme i privaten. Der har tidligere været flere tilløb til det, dog uden at det rigtig har fået sit folkelige gennembrud.

Men nu har Apple-designer Marc Newson i samarbejde med Heineken lavet, hvad de selv kalder ’Nespresso’-udgaven af hjemmefadølsanlæg, skriver design-sitet Deezen.Maskinen kan fyldes med tryk-moduler, de kalder Torps, der indeholder to liter øl. Disse placeres i et cirkelformet rum i midten af maskinen, og et håndtag foran bruges til at åbne og forsegle den. Lidt på samme med måde som Nespresso-maskinen gør det med kaffe.
De har en størrelse, så de kan være i køleskabet, og man kan online bestille det øl, man vil have. Når man har åbnet en Torp, er de holdbare i 15 dage.

LÆS OGSÅ: GoPro følger op på succesen med tre nye kameraer

Sammenligningen med Nespresso er ikke tilfældigt, da netop den maskine har været med til at bringe cafe latte og cappuccino ud i folkets stuer.

”Det handler ikke kun om øl, men også om en bedre oplevelse ved at drikke øl,” foklarer Marc Newson.

"Min kone elsker øl, men drikker aldrig en hel dåse. Det betyder, at resten bare står der, bliver varm og hældes  ud. Nu er det muligt for dig at få netop den størrelse øl, du ønsker - det kunne være blot et fingerbøl - og det ville være lige så godt som et stort glas."LÆS OGSÅ: Børsen er blevet street

Marc Newson har netop offentliggjort, at han fremover skal arbejde for Apple, og at han formentlig skal være med i udviklingen af Apple Watch.

Den eneste hage ved fadølsmaskinen er, at man kun kan bruge Heinekens øl i den, men som de selv siger, har de over 250 brands, så der vil være en del af vælge i mellem.

Maskinen, de kalder The Sub, kan købes sølv aluminium og helt sort. Den bliver lanceret i Frankrig og Italien i dag, og næste år I Storbritannien.  Hvornår den kommer til Danmark er endnu uvist.
 
LÆS OGSÅ: Se verdens første yeacht med indbygget garage