1. Flyv som Fuglsang
Den bragte desværre ikke Jakob Fuglsang helt til Paris ved det seneste Tour de France, men derfor er Argon 18 Gallium Pro stadig en fed cykel, der kan fragte dig rundt. Argon stammer fra Canada, hvor Gervais Rioux i 1989 startede firmaet fra sin egen cykelbutik. 18 Gallium Pro er toprammen i Argons produktlinje og med en vægt på 794 gram er den også deres letteste nogensinde. Cyklen er for allround-rytteren, der kan klare sig i alle terræner.

35.995 kr. velohouse.dk

 

2. Norsk beskyttelse

Fra den lille by Trysil i det norske vildnis kommer noget af det mest avancerede skiudstyr. Men Sweet Protection forstår sig også på cykelhjelme og laver nogle af de bedste på markedet. Du cykler ikke bare hurtigere med Falconer-hjelmen på grund af dens aerodynamiske geometri, den giver samtidig en god ventilation
og føles behagelig at have på.

1.680 kr. sweetprotection.com

3. Overblik

Der findes mange cykelcomputere, men de færreste slår Garmins topmodel Edge 1030. Funktionen Trendline Popularity Routing bruger milliarder af data fra Garmin Connect til at vise de bedste ruter for både landevejs- og MTB-ryttere.

En ’rytter til rytter’-meddelelsesfunktion, giver dig mulighed for at holde kontakt med de andre i din gruppe. Du kan også give dig selv en udfordring med den forudindlæste Strava Live Segments-funktion.

4.195 kr. cykelpartner.dk

4. Pak fødderne ind

Skoovertræk er ikke blot lir, men er uundværlige, når dine fødder skal holdes varme i den danske blæst og regn. Pas Normal Studios, som Karl-Oskar Olsen fra Wood Wood med flere står bag, har designet et flot vinter-skoovertræk, så vejret ikke bliver en undskyldning.

520 kr. pasnormalstudios.com


5. Træd igennem

S-Works er nogle af de mest populære sko i det professionelle felt, og blandt andre træder den tredobbelte verdensmester Peter Sagan i dem. Specialized har lavet en ny og forbedret udgave til denne sæson, S-Works 7, der er blevet stivere, lettere og har en bedre pasform.

Skoene er lavet med det specielle materiale Dyneema Mesh, der også bruges af NASA til faldskærme, fordi det ikke giver sig, når det bliver strakt. Skoen kan tilpasse sig din fod uden, at du mister kontakt med sålen og kraftoverførsel. Fås i tre farver: sort, hvid og grøn.

2.500 kr. specialized.com

6. Til mudder og landevej

Det bliver mere og mere populært at køre på crosscykler, fordi de passer til alle slags underlag alt efter, hvor hårdt du pumper dækkene, grus, mudder og asfalt. Den nye aluminium crosscykel Rose Pro Cross Apex 1 fra Rose Bikes gør det godt på alle parametre.

12.118 kr. rosebikes.dk

7. Din ven i nøden

Undgå mekaniske katastrofer både hjemme i værkstedet og ude på ruten med dette sæt cykelværktøj fra Toppeak Ratchet Lite NTX. Indeholder det mest nødvendige til vedligeholdelse og småreperationer.

589 kr. bikester.dk

8. Halt ikke bagefter på handskerne

London-mærket Rapha er med sit retro-inspirerede cykeltøj blevet et stort navn i cykelverdenen. Hvis du er til lange ture, tager de hånd om din dag med disse Brevet Mitts-handsker. De er skabt af et slidstærkt stof og en skumpolstring for at holde dig komfortabel på de længste dage på cyklen.

520 kr. rapha.cc

9. Ole Ritter-stil

Kør påklædt som dengang, idolerne hed Eddy Merckx og Ole Ritter. Træningstøjet er autentisk og i bomuld. Retrocykling hitter igen, og du kan købe vintagecykeltøj hos Velo Vintage.

499 kr. velovintage.dk

 

10. Neonlys

Måske er du ikke den hurtigste på cyklen, men så kan du være det på solbrillerne. Oakley holder i hvert fald ikke igen på neonfarverne. Deres cykelbrille Radar EV Path Uranium er formentlig den mest populære blandt cykelryttere – professionelle såvel som amatører. Udstyret med en Prizm Road-linse får du et sublimt udsyn og den bedste beskyttelse mod solen, vinden og de insekter, du kan få i øjnene under cyklingen.

1.680 kr. dk.oakley.com


11. Lyserød førertrøje

Sportsdirektør Brian Holm har lavet et nyt og moderigtigt cykeltøjsmærke. Twelve.Sixteen hedder det, og første kollektion indeholder flere lækre cykeltrøjer, der tør være farverige. Tag fx denne Blue & powder-trøje, som sikrer dig en stilfuld cykeltur. Tempoet styrer du selv.

799 kr. twelvesixteen.cc

12. Ikke noget dikke-dik

Hvorfor skal din cykel larme som en knallert, når du har brugt en formue på den? Det behøver den heller ikke. Onyx har skabt en bagnav, der er helt lydløst. Der er ikke noget dikke-dik, når du træder i pedalerne. For at gøre dette muligt bruger Onyx en spragkobling i stedet for traditionelle paler. Du vil føle, at du
suser endnu hurtigere af sted.

2.700 kr. onyxarp.com

LÆS MERE: Seks apps, der forbedrer dit liv

LÆS MERE: CEO og præsident for Omega: "Jeg sov uden for butikken for at købe mit første ur"

LÆS MERE: Stor udstyrsguide: 14 ting der gør vinteren sjovere