Når telefonerne pludselig kan det hele, er det tid til at tænke kreativt. Det lader i hvert fald til, at Samsung tager innovationsbegrebet meget alvorligt, for ikke desto mindre er tech-giganten nu på vej med en smartphone, som kan noget, som konkurrenterne hos Apple og Huawei endnu ikke kan prale af. Det er nemlig en smartphone, som kan foldes på midten, sådan at den både er en tablet og en telefon – som passer i lommen.
 
Samsung har mere end et par gange hintet, at en smartphone, der kan foldes, er på vej mod butikkerne, dog uden at fortælle os hvornår. Det ved vi imidlertid nu, for i går præsenterede Samsung den nye foldelige smartphone på en konference i San Fransisco. Selv kalder Samsung telefonens nyopfundne skærm for ’Infinity Flex Display’, og de mener ikke, der går mere end et par måneder, før telefonen kommer i produktion.
 
Hvis du har gået og ventet spændt på dagen, den foldelige smartphone-skærm blev opfundet, så kan du altså glæde dig over, at du snart kan få fingre i sådan en. Du skal dog nok regne med ta gøre et større indhug i opsparingen, for skal man tro Business Insiders kvalificerede bud, så bliver det ikke en af Samsungs billigere modeller.