Hverken Google-brillerne eller Apple-uret blev modtaget med ovenud begejstring af designkritikere og kunder. De er for nørdede og ikke just kønne at se på, siger modeeksperter. Kunderne giver udtryk for det samme: de køber ikke varerne i det omfang, firmaerne havde regnet med.

"For at vi vil bruge teknologisk tøj, skal det stadig ligne den ældre verdens æstetik. Det skal ikke stikke ud stilmæssigt," siger Torsten Grunwald, der er skrædderiekspert og stilblogger.

LÆS OGSÅ: De 11 bedst klædte sportsstjerner i verden

Oscar Yilmaz, der blandt andet holder øje med nye designs, stil og lir for Euroman, er enig.

"Mange wearables er ikke særlig pæne. Men det er et spørgsmål om tid," siger han og fremhæver, at der allerede er flere designs på markedet, der netop balancerer mellem klassisk æstetik og moderne teknologi.

Her på redaktionen har vi fundet syv designs, der ligner det gode gamle, vi kender, men som rent faktisk har indbygget teknologi. Tjek det ud:

1. Lædertasken


Den kommer i læder i både brun og sort. Den holder styr på, hvor du har været (hvis du gerne vil huske det til en anden gang), du behøver ikke tage telefonen op af tasken for at svare på opkald, den kan hjælpe dig med at finde din telefon, hvis den er blevet væk. Og du kan skifte musik og tage billeder blot ved at røre sensoren på tasken.

Den findes i flere forskellige modeller – læs mere om den her.

2. Sportstøjet


Med indlagte censorer i t-shirten bliver dine forskellige kropsbevægelser og anstrengelser registreret, som du bevæger dig. Det giver dig mulighed for at blive mere bevidst om, hvordan du egentlig træner samtidig med. Og så kan du tjekke op på det hele på smartphonen bagefter, når du ikke anstrenger dig og uden at have haft strenge og ledninger påsat din krop, mens du trænede.

Se Ralph Laurens skarpe bud her.

LÆS OGSÅ: Ralph Lauren satser på 'smart' sportstøj

3. Den elektroniske urrem til din klassiske urskive

Det tredje bud på en wearable er fra det danske mærke surubands. Designerne bag var ikke selv store fans af de meget teknologisk-udseende wearable-ure, men de ville gerne have helbredsstatistikkerne. Så hvorfor ikke bare gøre urremmen teknologisk, tænkte de.

Nu har de udviklet en urrem i læder, der ikke skæmmer det klassiske ur, som de siger. Men samtidig er forbundet til en app på din smartphone, der registrerer, hvor mange skridt du går dagligt, hvor mange kilometer du har gået, hvor mange kalorier du indtager og dit søvnmønster.

Urremmen er til salg fra december og kan købes her.


4. Motorola armbåndsur


Det kan alt det, andre helt moderne wearable-ure kan. Det er bare flottere. Rent faktisk kan du selv designe det.

Tjek Motorolas udgave ud her.

5. Kufferten


Du låser den op med dit fingeraftryk, du har den registreret på din iPhone, så du kan følge med i, hvor i verden den befinder sig, den har en indbygget censor, der kan fortælle dig, hvor meget din baggage vejer, og den kan lade din iPhone op. Og så ligner den en kuffert, de fleste af os allerede har hjemme i skabet. Den er stærk og ret lækker.

Find den her.

6. Gearet til cyklen


Det er rent faktisk en motor, du kan sætte på din cykel. Det virker måske lidt for bedstefar-behjælpeligt, men i virkeligheden giver det dig bare en hurtigere og lettere rejse. Med din smartphone kan du registrere, hvor meget styrke du vil have, samtidig med at du kan låse cyklen fra din iPhone og holde styr på alle data omkring, hvor hurtigt, hvordan, hvor meget og lige frem deles, du cykler.

Se cykelgearet her.

7. Kuglepennen


Det er ret simpelt, alt, du skriver, med denne pen på papir bliver automatisk gemt i et dokument på din computer. Det gør, du stadig kan skrive i hånden, roligt og uden skærmlys, samtidig med at alle dine noter bliver gemt.

Find kuglepennen her.

LÆS OGSÅ: Dansk succes-opfinder: "Wearable technology bliver en revolution"

LÆS OGSÅ: Designere opfinder jetpack der får soldater til at løbe hurtigere

LÆS OGSÅ: Ure alle mænd bør kende: Dress-uret