R8dio.jpg

I gulvhøjde

Du har helt sikkert hørt om Danmarks nye snakke-, sludre- og taleradio r8Dio, og hvis du holder lige så meget af Allan Sindberg og Klavs Bundgaard som os, kan vi anbefale dig at blive en del af ’r8Dios Venner’, så du kan høre alle de glimrende radioprogrammer fra Skuldborg, som fx ’Mos & Marker’, ’Her vogter jeg’ og ’Trafik du den’. Du fortjener jo også en julegave.

Bliv en del af r8Dios Venner for 29 kr. pr. måned hos r8dio.dk.

Gentlewoman.jpg

Moderne manerer

Det britiske magasin The Gentlewoman har siden 2010 leveret velskrevne portrætter, smukke billeder og sjove essays, og nu har redaktionen bag udgivet bogen ’Modern Manners’, en guide til at leve ’faboulously well’. Her kan man både blive klogere på, hvordan man skriver den rigtige ’out of office’-e-mail, hvad man skal give som takkegave, glæden ved en god paraply, og hvad man skal tænke på, når man skal planlægge en velfungerende fødselsdagsfest.

’Modern Manners’ til 250 kr. hos saxo.com.

Moleskine.jpg

Planer på papir

Der er altså noget rart over at skrive på papir i ny og næ i stedet for at taste løs på telefonen eller computeren dagen lang. Med en papirkalender kan du holde styr på dine aftaler, nedgrifle noter, dine vigtige strøtanker og dagens to do-liste. Og sidst på året kan du bladre igennem siderne og få et overblik over alt det gode, du har brugt de seneste 12 måneder på. Den klassiske fra Moleskine findes i diverse farver og udgaver, og den går du aldrig galt i byen med.

Kalender fra Moleskine fås fra 210 kr. hos penstore.dk.

Hasami_ny.jpg

Æstetisk kaffe

Du kender helt sikkert nogen, der har skabet fuld af reklame-kopper, Ikea-krus og porcelæn fra Imerco. Hjælp dem af med kaosset, fx med disse stilrene modeller fra Hasami Porcelain. Kaffen smager bare bedre, når man drikker af en pæn og velformet kop.

Hasami Porcelain Cup til 118 kr. hos danskshop.com.

Arket.jpg

Analog fertilitetsbehandling

En klog mand (tidligere ansat på Euroman, faktisk) fortalte engang, at nøglen til god og effektiv sæd er boxershorts. Påstanden er sidenhen blevet bakket op i et studie, hvor en række forskere fra Harvard finder, at mænd, der går i luftige boxershorts, har bedre sæd end mænd med tætsiddende undertøj. Sagen bør være klar: Invester i Arkets klassiske boxershorts i uld. Om ikke andet, fordi de er pæne.

To par for 250 kr. hos arket.com.

gadedansk-ordbogen.jpg