PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

51 julegaver til manden

51 julegaver til ham

Julegaver: 51 ting, vi ønsker os

Traditionen tro giver vi her 51 bud på de bedste julegaver.

Kaf.jpg

1. Selvkørende kaffemaskine

Wilfa Performance tænker selv: Kaffemaskinen er lavet i samarbejde med en af verdens bedste baristaer, Tim Wendelboe, og justerer selv ekstraktionstiden i forhold til mængden af kaffe, opretholder korrekt temperatur fra første til sidste dråbe, tømmer selv vandtanken ved hver brygning, så der altid bruges friskt vand, og slukker efter 40 minutters inaktivitet. Den minder dig sågar om, når den trænger til at blive rengjort. Det eneste du skal gøre, er at drikke kaffen.

Pris: Wilfa Performance til 1.899 kr. på kitchenone.dk

Hotel.jpg

2. Ferien, du ikke vil hjem fra

Tag på staycation i Carlsberg Byen, og overnat på Hotel Ottilia, der i år vandt publikumsprisen ved Københavns Kommunes årlige bygningspræmiering. Hotellet ligger i Carlsbergs historiske Lagerkælder 3 og Maltmagasinet og har undergået en transformation fra grå industri til boutiquehotel med smagfulde suiter, en tagterrasse med italiensk gourmetrestaurant samt en filial af AIRE, termiske bade, der er inspireret af romernes gamle kursteder. Du kan godt finde togaen frem.

Pris: Dobbeltværelse fra 659 kr. på brochner-hotels.dk

Pung.jpg

3. Tegnedreng for livet

’I don’t want a ton of shit in my life,’ siger Sam Huff, grundlægger og kreativ direktør i Tanner Goods, der ligger i Portland, Oregon. Huff vil meget hellere have få gode ting, som holder i længden. Utility Bifold i Navy er en tegnebog i slidstærk italiensk Cordovan-læder, som næsten patinerer flottere end Sophia Loren.

Pris: Utility Bifold i Navy til 2.600 kr. på tannergoods.eu 

Sidelæns.jpg

4. Carpe diem på flaske

På catalansk betyder Fot-Li at gribe dagen, og du spilder ikke tiden med denne fløjsbløde vermouth fra Reus i Catalonien. Lavet med 19 forskellige krydderurter og druesorten Garnacha Blanca, der også bruges i hvidvine fra La Rioja og Rhône. Spansk vermouth smager ikke tungt krydret som sine italienske eller franske kusiner, men er lidt sødere og mere drikkevenlig. Prøv den med en skive appelsin, en grøn oliven og isterninger i glasset. Aperol Spritz har lige fundet sin afløser.

Pris: Fot-Li til 165 kr. per flaske på sidelæns.dk

WanderlustEurope.jpg

5. Ud og stjæle heste

Når nu vi ikke kan komme ud at rejse, kan vi i det mindste komme ud at vandre. Om ikke andet så i ånden. ’Wanderlust Europe’ tager dig med på stier fra det skotske højland til den skandinaviske tundra og videre ud i Alperne og Middelhavets øer. Med gode kort og forslag til weekendture og længere udflugter.

Pris: Wanderlust Europa fås til 300 kr. på gestalten.com

The r cap.jpg

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her