Har den kamera? Nej. Er den kompatibel med Bluetooth? Nej. Kan den ringe? Nej. Er den toiletkumme-sikret? Ja!  

Folkene bag NoPhone har fået en guldrandet idé. Projektet om en sort gummiklods uden funktioner samlede over 100.000 kroner på kickstarter.com tidligere på året. Nu har over 2000 bestilt NoPhone’en. 

På hjemmesiden har folkene bag listet de vigtigste features. Fx skal den aldrig opdateres, er vandtæt og batterifri. Underligt nok har efterspørgslen været stor, hvilket har overvældet de tre grundlæggeren Van Gould, Ingmar Larsen og Ben Langeveld. Ikke-telefonen var blot ment som en satirisk kommentar om vores alle sammens fælles afhængighed. Og så er den det perfekte vognstangsvink af en gave til den overforbrugende kæreste eller ven. Eller til ham, der siger, at han ikke ønsker noget. 

I modsætning til andre smartphone-fristelser koster NoPhone 12 dollar, så der er plads i budgettet, hvis du vil opgradere til selfie-versionen med indbygget spejl. Og folk er vilde med den nye telefon. Læs fx disse anbefalinger fra andre brugere. 

”Jeg plejede at sove med min telefon i hånden, men mine mareridt fik mig til at tyre den gennem værelset i en tilstand a ubevidst panik. Med NoPhone kan jeg stadig få komforten ved at holde telefonen om natten, men uden at vågne op til en smadret skærm,” skriver David H. 

”Med NoPhone er jeg blevet 73 % bedre til at holde øjenkontakt,” lyder det fra Whitney R. 

”Pga. NoPhone har jeg ikke skrevet fuldesms’er til min ekskæreste i en hel uge,” skriver Craig G. 

Katie A. er derimod skuffet over telefonen:  

”Ikke en rigtig telefon.”

Bagmændene har i øvrigt lagt denne instruktionsvideo på sitet: 


LÆS OGSÅ: Du lægger ikke medister på instagram 

LÆS OGSÅ: Nikolaj Sonne anbefaler fem apps

LÆS OGSÅ: Fest-app tager landet med storm