De huslige pligter skal helst bare overstås, og gerne uden at stjæle for meget af din tid. Det er filosofien bag PUREi9, den nye selvkørende støvsuger fra Electrolux, der hverken kræver manuel betjening eller opsyn. De har skabt en trekantet rengøringsassistent til hjemmet, der når helt ud i krogene og kan styres direkte fra telefonen.

Nemt.

Velkommen hjem
Via app'en kan du lave din egen personlige rengøringsplan, så det er klaret når du kommer hjem fra arbejde. Denne funktion gør det også muligt at bede støvsugeren om at tage det værste, hvis der skulle opstå noget akut – det kunne for eksempel være et uventet familiebesøg.

Udover altid at være lige ved hånden, kan PUREi9 overkomme de fleste forhindringer selv:

Ved hjælp af det nye ClimbForceDrive-system kravler den over dørkarmen uden at sidde fast, og den finder selv tilbage til sin ladestation, når batteriet er ved at løbe tør. Skulle det ske, fortsætter maskinen præcis fra hvor den slap, når batteriet er fuldt igen.

Alt i alt er Electrolux et smart og funktionelt redskab til hjemmet, der gør dét at være to steder på samme tid en del nemmere at mestre. Læs mere om PUREi9 her.