Sponsoreret af Gazelle

Elcyklen anno 2018 er det perfekte transportmiddel til den moderne mand. Med en elcykel får du den samme fleksibilitet, som du kender fra en almindelig cykel. Her kan du altid parkere centralt og du slipper for at bruge tid på at lede efter parkeringspladser. Men elcyklen giver dig også muligheden for at cykle længere distancer og samtidig ankomme uden at være svedig. En elcykel er med andre ord designet til bylivet on-the-go.  

De seneste år har den hollandske premium-producent, Gazelle, hævet standarden for en klassisk elcykel. Udover at alle cykler bliver håndsamlet af specialuddannede montører på fabrikken i Holland, så har Gazelle også skruet op for udstyret, når det gælder elektronik og gadgets.

I dag fås deres elcyker f.eks. med automatgear, som på samme måde, som man kender det fra biler, tilpasser gearene til din kørsel. Det giver den optimale cykeloplevelse.

Der er elcykler, og så er der Gazelle

På de nye modeller er der tilføjet et lækkert GPS-navigationssystem fra BOSCH Nyon på elcyklen. Det betyder, at du let og nemt via Bluetooth kan koble systemet op med din computer, så du kan planlægge ruter, ture og meget andet.

Blander man den nye teknologiske viden med Gazelles 125 års erfaring med at producere cykler, får man altså en kvalitetscykel, hvor komforten er i top, og der samtidig er mulighed for at nørde med alt fra batteri, motor og display.

Alle elcykler fra Gazelle er desuden udstyret med kraftige motorer fra tre førende topmærker, nemlig BOSCH, Shimano Steps og Panasonic. De kan nemt indstilles til eco, tour, sport eller turbo, så du kan cykle præcis, som det passer dig – og rigtig langt.

Det elektriske køretøj på to hjul er et godt alternativt til bybilen og rummer en række fordele. Cyklen er væsentlig billigere og koster mellem 15-25.000 kroner. Til sammenligning koster en lille bil omkring 70-80.000 kroner fra ny.

Og vidste du, at der også er et minimalt CO2-forbrug? Faktisk udleder en elcykel kun ca. 12 gram CO2 pr. kilometer. Til sammenligning bruger du hele 132 gram CO2 pr. km, når du tænder bilen.

En cykeloplevelse, du skal prøve

Det er faktisk svært at forklare, hvordan det føles at cykle på en elcykel fra Gazelle. Nogle siger, at det føles som at cykle i konstant medvind og andre beskriver det en flyende fart på cykelstien. I virkeligheden kan du kun forstå cykeloplevelsen, hvis du selv prøver den. Det er en oplevelse for enhver moderne mand – og du er da en moderne mand, ik?

Gazelle har over 100 danske forhandlere fordelt i hele landet. Find en forhandler nær dig og prøv en tur.