Tidligere har Niels Bagge, alias Vinnie Who primært gjort sig i disco, men i det seneste nummer har han skiftet spor og tempo og lavet noget psykedelisk pop-croon, der ligger tættere op ad lyden hos Beatles - eller måske George Harrison solo.

LÆS MERE: Video-premiere: Jokeren gør comeback med farmand-ballade

”Mit nye album har en væsentligt anderledes lyd, end hvad jeg tidligere er kendt for. Efter "Midnight Special" ( seneste Vinnie Who-album, red.) fik jeg lyst til at udforske andre musikalske genrer, og jeg har forsøgt at give totalt slip og lege så meget som muligt med sangene i studiet,” udtaler Vinnie Who i en pressemeddelelse, der ledsager videopremieren på hans nye single, ’Seven’.

LÆS OGSÅ: Video-premiere: Frække fantasier fra Baya

Om singlen, der efter planen snart skal følges op af en albumudgivelse, siger han:

”Sangen handler om et øjebliks-minde fra dengang, jeg var noget yngre, og en cigaret tog 7 minutter at ryge og blev ledsaget af en masse pubertære hændelser”

Du kan se Rasmus Weng Karlsens video til 'Seven' her, og du kan høre Vinnie Who i aften på Bremen  hvor han som et arrangement under CPH: DOX spiller koncert akkompagneret af visuals fra kunstneren Christine Hvidt. Køb billet her.

LÆS MERE: Video-premiere: Scarlet Pleasure fyrer den af i L.A.